A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Рішення сесії селищної ради №20 «Про створення Служби у справах дітей, сім’ї та молоді  Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області»

Кількість переглядів: 192
Скликання: VІII скликання
Сесія: 6 сесія селищної ради
Тип документу: Рішення сесії селищної ради
Дата: 09.04.2021
Номер документу: 20
Назва документу: Про створення Служби у справах дітей, сім’ї та молоді  Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області
Прикріплені файли:

У К Р А Ї Н А

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОН

ЯМПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

шостої сесії селищної ради VІІI скликання

 

09 квітня 2021 р                № 20

Смт. Ямпіль

 

Про створення Служби у справах дітей, сім’ї та молоді  Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області

 

З метою належної організації роботи Ямпільської селищної ради з дітьми, враховуючи  положення резолюції  Генеральної Асамблеї ООН від 20.11.1989 р. № 44/25 якою проголошено Конвенцію про права дитини, Закон України «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю»,  «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про соціальні послуги», з урахуванням вимог ст.4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», керуючись  п. 2 ч.2  ст.17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб,  фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», п.п.6 п.1 ст.26, ч.4 ст.54, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ВИРІШИЛА :

 

1. Створити Службу у справах дітей, сім’ї та молоді Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області зі статусом юридичної особи.

2. Затвердити Положення про Службу у справах дітей, сім’ї та молоді Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області (додається).

3. Призначити в.о. начальника  Служби у справах дітей ,сімї та молоді Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області Примака Олександра Григоровича .

4. Доручити Примаку Олександру Григоровичу здійснити необхідні заходи спрямовані на державну реєстрацію Служби у справах дітей ,сімї та молоді Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області шляхом внесення до Єдиного державного реєстру відповідних відомостей.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, , культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики (голова комісії  Олуйко М.В.)

Ямпільський  селищний голова                            Василь КОРДОНЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь