A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Рішення виконавчого комітету Ямпільської селищної ради №51 «Про надання дозволу на розроблення та випуск проектної документації на об’єкт «Капітальний ремонт будівлі (заміна вікон) Ямпільського ліцею по вул. Центральна, 59 в смт Ямпіль Шепетівського району Хмельницької області»»

Кількість переглядів: 127
Скликання: VІII скликання
Сесія: 6 сесія селищної ради
Тип документу: Рішення виконавчого комітету Ямпільської селищної ради
Дата: 31.05.2021
Номер документу: 51
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення та випуск проектної документації на об’єкт «Капітальний ремонт будівлі (заміна вікон) Ямпільського ліцею по вул. Центральна, 59 в смт Ямпіль Шепетівського району Хмельницької області»
Прикріплені файли:

У К Р А Ї НА

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОН

ЯМПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

  Р І Ш Е Н Н Я

 

від 31 травня 2021 року № 51

смт Ямпіль

   

Про надання дозволу на розроблення та випуск проектної документації на об’єкт «Капітальний ремонт будівлі (заміна вікон) Ямпільського ліцею по вул. Центральна, 59 в смт Ямпіль Шепетівського району Хмельницької області»

 

Керуючись ст. 30,31,52 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісії селищної ради,  виконком селищної ради ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл на розроблення та випуск проектної документації на об’єкт «Капітальний ремонт будівлі (заміна вікон) Ямпільського ліцею по вул. Центральна, 59 в смт Ямпіль Шепетівського району Хмельницької області» .
  2. Випущену проектну на об’єкт «Капітальний ремонт будівлі (заміна вікон) Ямпільського ліцею по вул. Центральна, 59 в смт Ямпіль Шепетівського району Хмельницької області» подати на затвердження згідно вимог до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та постійну комісіюз питань кумальної власності інфраструктури, транспорту та житло-комунального господарства.

Ямпільський селищний голова                             Василь  КОРДОНЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь