A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Відбулось засідання десятої сесії Ямпільської селищної ради VII скликання

Дата: 30.09.2019 12:34
Кількість переглядів: 687

30 вересня 2019 року під головуванням селищного голови Кордонця В.М. відбулось засідання десятої сесії Ямпільської селищної ради VII скликання.
На засідання сесії виносились слідуючі питання:

1. Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Ямпільської селищної ради та здійснення обліку дітей.
2. Про затвердження мережі закладів освіти та контингент учнів у Ямпільській селищній раді на 2019 - 2020 навчальний рік.
3. Про внесення змін до структури закладів дошкільної освіти
4. Про затвердження розпоряджень селищного голови.
5. Про затвердження актів приймання-передачі товарно-матеріальних цінностей із спільної власності територіальних громад Білогірського району (баланс відділу освіти Білогірської районної державної адміністрації) у комунальну власність Ямпільської селищної ради.
6. Про надання грошової допомоги
7. Про затвердження проектно-кошторисної документації на поточний ремонт доріг.
8. Про внесення змін до селищного бюджету Ямпільської селищної ради на 2019 рік.
9. Про затвердження програми правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Ямпільської селищної ради на 2019 – 2022 роки
10. Про внесення змін до рішення другої сесії селищної ради №10 від 18.01.2019р. «Про затвердження персонального складу тендерного комітету Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області»
11. Про внесення змін до рішення четвертої сесії селищної ради №2 від 07.03.2019р «Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської селищної ради, затвердження його структури та графіку роботи»
12. Про припинення права користування земельними ділянками.
13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та ведення особистого селянського господарства
14. Про внесення змін до рішень сесій щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та ведення особистого селянського господарства
15. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, будівництва та обслуговування житлового будинку, гаража.
16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (збирання, очищення та розподілення води), загального користування.
17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства.
19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
20. Про звернення депутатів про проведення Всеукраїнського референдуму щодо можливості продажу сільськогосподарської землі в Україні.
21. Про надання в оренду приміщення.
22. Про розгляд заяв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь