A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Зміна рахунків з 01.01.2020 року.

Дата: 13.01.2020 13:03
Кількість переглядів: 1537

Фото без опису    “Управління Державної казначейської служби України у Білогірському районі Хмельницької області повідомляє, що з 01.01.2020 року діють нові рахунки для зарахування   податків, зборів, платежів до бюджетів, відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом МФУ від 31.12.2013 року №1203, та з урахуванням міжнародного номеру банківського рахунку IBAN.

    Інформація щодо реквізитів бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів розміщена  на Веб- порталі Державної казначейської служби        України www.treasury.gov.ua на сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області.

    У разі перерахування коштів на старі рахунки їх зарахування до державного та місцевих бюджетів не проводитиметься і платежі повертатимуться без виконання.                 

   Разом з тим, повідомляємо, що сільським, селищним радам та бюджетним установам відкрито нові рахунки відповідно до наказу МФУ від 31.12.2013 року №1203. За реквізитами рахунків звертатися до сільських, селищних рад та бюджетних установ.”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь