A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НА ДОНБАС ЗАЇХАЛА НОВА ГРУПА ПРОФЕСІЙНИХ СНАЙПЕРІВ РФ

Дата: 11.12.2020 11:43
Кількість переглядів: 505

На окуповані території Донбасу заїхала група професійних російських снайперів і вже розташована на різних ділянках фронту. Від їхнього вогню вже є поранені,кажуть військові. Під окупованою Горлівкою вже готові місця для роботи ворожих снайперів, доповідає розвідка. Поки жодного пострілу тут бійці не чули, але на фронті про приїзд нової сили ворога уже говорять. «На жаль, доходять до нас повідомлення із сусідніх підрозділів про те, що є випадки поранення наших військовослужбовців. На жаль це так», - каже військовослужбовець ЗСУ "Сем".
Військовий Артем щодня роздивляється окуповане місто і каже, часто там щось вибухає. На позиції чути лише відлуння. Така війна Артема дратує, бо ніби її і немає, а розслаблятись все одно не можна. «Коли воно гупало, ти знаєш, що очікувати. А тут... ходимо, спостерігаємо», - каже Артем.
З боку від Горлівки противник себе не проявляв із початком перемир'я. Нині тут всі в касках і бронежилетах, командири заборонили втрачати пильність і все через ворожих снайперів. Щоправда, бійців  підбадьорюють - в разі пострілів з того боку, одразу дадуть відповідь. «Якщо ворог буде вести прицільний снайперський вогонь, чи будь-який інший вогонь, кожен командир має право прийняти рішення на подавлення снайперського вогню», - повідомляють військові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь