A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

На Хмельниччині СБУ запобігла «диверсії» на військовому об’єкті

Дата: 30.01.2021 15:02
Кількість переглядів: 688

На одному з військових об’єктів Хмельниччини диверсійно-розвідувальна група планувала вчинити диверсії. Силовики виявили і знешкодили зловмисників.

Такою була легенда спеціального антитерористичного тренування, проведеного координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Хмельницькій області. У навчаннях взяли участь представники СБУ, Збройних Сил України, Національної поліції.

За інформацією пресгрупи СБУ, метою заходу стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії з протидії диверсійним і терористичним загрозам, а також перевірка системи реагування в екстремальних умовах.

«Учасники тренувань відпрацювали спільні дії з нейтралізації умовних диверсійно-розвідувальних груп на території одного з військових об’єктів. Силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів із виявлення та знешкодження «зловмисників», – йдеться у повідомленні відомства.

Залучені до навчань підрозділи відпрацювали алгоритм заходів із протидії можливій терористичній загрозі, дали оцінку стану захищеності та безпеки об’єкта. За підсумками тренування Координаційна група відзначила злагодженість та ефективність дій його учасників.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь