A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРС

Дата: 15.01.2021 08:25
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

Ямпільською селищною радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад:

 

 

  1. Апарат управління:
  • головний спеціаліст, юрист – 1;
  • головний спеціаліст з питань цивільного захисту (системний адміністратор) – 1.
  1. Відділ фінансів, бухгалтерського обліку та звітності:
  •    головний спеціаліст – 2.
  1. Відділ економічного розвитку, інвестицій, регуляторної діяльності та земельних відносин:
  • головний спеціаліст (відповідальний за напрямком земельних питань)– 1;
  • головний спеціаліст (фахівець із закупівель)– 1.
  1. Відділ соціального захисту населення, освіти, культури,  сім’ї, молоді і спорту:
  • головний спеціаліст – 1

 Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста, юриста апарату управління: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, знання законодавства України,  вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері.

Без вимог до стажу роботи.

 Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста  з питань цивільного захисту (системний адміністратор) апарату управління: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, знання законодавства України,  вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері. Покладаються обов’язки системного адміністратора.

Без вимог до стажу роботи.

 Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері, в т.ч. з програмою «АБО PLUS»Без вимог до стажу роботи.

 Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста (відповідальний за напрямком земельних питань) економічного розвитку, інвестицій, регуляторної діяльності та земельних відносин:  громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері . Без вимог до стажу роботи.

 Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста (фахівець із закупівель) економічного розвитку, інвестицій, регуляторної діяльності та земельних відносин: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері, досвід проведення публічних процедур закупівель в системі ProZorroБез вимог до стажу роботи.

 Вимоги до кандидатів на посаду  головного спеціаліста відділу соціального захисту населення, освіти, культури, сім’ї, молоді і спорту:

Вища педагогічна освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері. Без вимог до стажу роботи.

 Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі

- заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, автобіографія;

- дві фотокартки розміром 4x6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, про присудження наукового ступеня або вченого звання;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному законодавством України.

 Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30- ти календарних  днів від дня опублікування оголошення за адресою: смт Ямпіль вул. Чернавіна, 52А Ямпільська селищна рада.

 Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна у виконавчому комітеті Ямпільської селищної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь