A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Перемога за Перемогою!!!

Дата: 07.04.2021 09:55
Кількість переглядів: 1608

Перемога за Перемогою!!!

В м. Одеса відбувся 21 - перший Чемпіонат України з Годзю - рю карате. Цього року Одеса зібрала на Чемпіонаті більше 650 учасників із України. Чемпіонат проходив під час пандемії - але це не завадило нашим спортсменам. У результаті дводенних змагань наші спортсмени, а саме: Кандидат у

Майстри спорту Рибачук Денис посів 2- не місце у напівконтактних поєдинках та повноконтактних поєдинках, Кандидат у майстри спорту Комаринський Олександр виборов 2-ге місце у напівконтактних та 3 - місце у повноконтактних поєдинках.

Перемога далася нелегко, в буквальному розумінні, потім і впертість: каже тренер команди В.Ф.Попенко. Це був надзвичайний досвід для спортсменів.

Рибачук Денис посів 2-других місця.

Дуже приємно, що Федерація карате України визнала старанні вміння, наполегливість тренера В.Ф.Попенка відзначивши його нагородою "Найкращий тренер України - 2020 року", Кубком за популяризацію та розвиток годзю _ карате в Україні- це Міністерство молоді і спорту в Україні та Федерація з карате.

Змагання були важливим заходом для спортсменів, адже на ньому відбираються кращі із кращих спортсменів, які ввійдуть в склад збірної України та матимуть змогу представляти Україну в Європі та світі. Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм перемог!!!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь