A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

ПРОТОКОЛ №9 ПОЗАЧЕРГОВОГО ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ЯМПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.04.2021 10:48
Кількість переглядів: 493

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОН
ЯМПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОМІСІЯ

з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

30231 смт. Ямпіль, вул. Чернавіна, 52А
Тел: (03841)9-31-20 Факс: 9-31-20 email: yampilsr@gmail.com

 

ПРОТОКОЛ № 9

позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС

 

23 квітня 2021 року

смт. Ямпіль

Головував

Кордонець В.М.

Присутні члени комісії

10 осіб

 

І. Відповідно до ПРОТОКОЛ № 7 позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС облдержадміністрації 05.04.2021 року  та у зв'язку із погіршенням епідеміологічної ситуації на території Ямпільської селищної ради та про заходи з запобігання поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірсоом SARS-CoV-2.

 

Комісія вирішила заборонити на території Ямпільської селищної ради з 26.04.2021 року:

  1. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
  2. Приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, крім приймання відвідувачів у закладах, визначених у підпункті 1.4.
  3. Приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності.
  4. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання; торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень;

провадження діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом;

виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;

провадження діяльності з надання телекомунікаційних послуг. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність з надання телекомунікаційних послуг, здійснюється за попереднім записом.

  1. Приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.
  2. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з оцінювання якості освіти.
  3. Робота закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів.
  4. Приймання відвідувачів на ринку, крім продовольчих.
  5. Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загально середньої освіти, а також осіб, які беруть участь у заходах з оцінювання якості освіти.
  6. Перебування на територіях загального користування без вдягнутих
    засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що
    закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Термін: до 02.05. 2021 року.

2. Настоятелям храмів всіх конфесій: якщо не забезпечено наявності в споруді, приміщені не менше 10 квадратних метрів на одну особу, рекомендуємо переведення служб, мес та служінь у дистанційний режим.

Термін: до 02.05.2021 року.

3.      Поліцейському офіцеру громади:

Посилити контроль за самоізоляцією контактних осіб, в т.ч. осіб, які
прибули із-за кордону.

Посилити поточний контроль на вулицях, у парках інших громадських місцях за дотриманням протиепідемічних заходів, проводити вибіркову перевірку документів, що посвідчують особу, перевірку дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на продовольчих ринках та ринках непродовольчої групи товарів, об’єктах торгівлі  родовольчими та непродовольчими групами товарів, аптеках тощо.

Термін: протягом карантину.

 

Голова комісії

Василь КОРДОНЕЦЬ

Секретар комісії

Михайло ГАЛАЙДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь