A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Святкування Дня Перемоги

Дата: 10.05.2021 15:31
Кількість переглядів: 1079

 З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам'яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни було проведено ряд заходів приурочених Дню пам'яті та примирення і 76- річниці перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. У всіх загальноосвітніх навчальних закладах ОТГ проведені заходи - уроки пам'яті, покладання квітів до обелісків. У сільських бібліотеках громади організовані книжкові виставки присвячені перемозі над нацизмом у Другій світовій війні, ролі та внеску Українського народу у Другій світовій війні.

У храмах громади відслужено молебні за мир в Україні та панахида на братській могилі воїнів в селищі Ямпіль.На сьогодні , на всіх територіях громади забезпечено впорядкування військових поховань, ремонт пам'ятників та пам'ятних знаків полеглим у Другій світовій війні.

Врочистості, покладання квітів, вінків до обелісків відбулося за участю селищного голови В.М.Кордонця, депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету, керівників установ, підприємств, громадськості. Врочисті також відбулися в селах громади: Миклаші, Погорільці, Воробіївка, Довгалівка, В'язовець, Дідківці, Паньківці, Лепесівка, смт. Ямпіль.Особлива увага була приділена учасникам бойових дій, яким традиційно були вручені грошові премії і квіти від селищної ради з нагоди святкування. Ветеранів відвідали селищний голова В.М. Кордонець, поліцейський офіцер О .В. Палига, працівники "Публічної бібліотеки". Окрасою врочистостей став селищний духовий оркестр - керівник С.Р. Басараб. Ведуча заходу - художній керівник селищного будинку культури І.В. Керея. Заходи відбувалися з дотриманням обмежувальних норм в період пандемії.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь