Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Білогірський сектор УДМС інформує: скористайтесь сервісом «Електронна черга» та оберіть зручний для вас час для оформлення біометричних паспортних документів!

Дата: 16.12.2021 15:05
Кількість переглядів: 1145

Фото без опису

Білогірський сектор УДМС інформує: скористайтесь сервісом «Електронна черга» та оберіть зручний для вас час для оформлення біометричних паспортних документів!

Жодних виснажливих черг, щоб подати заяву на оформлення біометричних документів. Завдяки сервісу «Електронна черга» є можливість обрати не лише конкретну дату відвідування підрозділу міграційної служби, а й навіть час.

Для запису до черги потрібно зайти на сайт Державної міграційної служби України (https://dmsu.gov.ua/) та обрати розділ «Електронна черга». За допомогою вказаного онлайн-сервісу можна здійснити запис на найближчі 2 тижні.

Для реєстрації в електронній черзі за допомогою онлайн-сервісу фізична особа самостійно здійснює наступні дії: обирає назву послуги, орган ДМС, дату та час обслуговування з числа доступних, зазначає своє прізвище, ініціали, та номер телефону, що обслуговується оператором, що надає послуги мобільного зв’язку на території України.

Після реєстрації в електронній черзі за допомогою онлайн-сервісу фізичній особі на зазначений нею під час реєстрації номер телефону надсилається SMS-повідомлення про реєстрацію, у якому зазначаються орган ДМС, номер у черзі, дата та час прийому.

Окрім цього, у розділі «Електронна черга» у разі необхідності є можливість скористатися інструкцією для запису в електронну чергу.

Додатково інформуємо Вас, що одна реєстрація означає надання однієї послуги одній особі.

На прийом бажано з’явитися за 10 хвилин до обраного часу, адже у разі неявки громадянина протягом 2 хвилин з моменту початку виклику до кабінету його черга автоматично скасовується.

Звертаємо Вашу увагу на те, що сервіс «Електронна черга» - це сучасний сервіс, що має на меті покращення рівня обслуговування громадян.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь