A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Семінар для закладів загальної середньої освіти

Дата: 13.01.2022 15:36
Кількість переглядів: 417

10 січня 2022 р. у приміщенні Ямпільської селищної ради відбувся семінар для закладів загальної середньої освіти у яких організовано інклюзивне навчання. Провели даний захід наші колеги та багаторічні партнери – Білогірський інклюзивно-ресурсний центр.

На семінарі ретельно проаналізували постанову Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2021 року № 957 «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти», яка розширює підходи до організації інклюзивного навчання. Детально зупинилися на рівнях підтримки учнів з труднощами у навчанні, визначили сферу відповідальності працівників закладів освіти та засновника, розглянули нові підходи до фінансування інклюзивної освіти.

Приємною несподіванкою для спеціалістів Білогірського інклюзивно-ресурсного центру став заздалегідь підготовлений відділом соціального захисту населення, освіти, культури та спорту Ямпільської селищної ради сюрприз – ексклюзивна лялька на інвалідному візку, яка уособлює єдність, багатоманітність та різнобарвність нашого світу.

Даний презент є символічним виявом нашої подяки за плідну співпрацю, професіоналізм, небайдужість, людяність та високі моральні якості, які наші колеги щоденно проявляють при виконанні своїх фахових обов’язків.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь