A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Вітаємо переможців конкурсу імені Тараса Шевченка

Дата: 28.12.2021 16:30
Кількість переглядів: 354

Фото без описуУ листопаді 2021 року стартував Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, метою якого є піднесення престижу української мови і літератури в молодого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури та освіти в Україні, а також вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

ІІ-ий та ІІІ-ий етапи, що відбулися в Ямпільській селищній раді, дали можливість виявити серед курсантів які можуть досягнути високих успіхів у інтелектуальних змаганнях міжнародного рівня.

За офіційними результатами Конкурсу серед учнів закладів освіти Хмельницької області представники ЗЗСО Ямпільської селищної ради посіли призові місця:

ІІ місце – Аршеніна Яна Василівна, учениця 9 класу Ямпільського ліцею.

ІІІ – Міщук Діана Володимирівна, учениця 8 класу Воробіївської гімназії

Ми пишаємося нашими учнями, дякуємо їхнім педагогам, які своєю щоденною клопіткою працею розкривають потенціал вихованців, вкладають душу, надихають молоде покоління на творчість.

Побажаємо успіхів нашій творчо обдарованій молоді у фінальному етапі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу, який відбудеться 05лютого в м. Хмельницькому на базі Хмельницького ліцею № 15 імені Олександра Співачука. Нехай творча боротьба стане утвердженням державного статусу української мови в країні, піднесенням її престижу, вшануванням величезного надбання українського народу – українського слова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь