A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Флешмоб - «МИ СТОЇМО РАЗОМ ЗА УКРАЇНУ»

Дата: 29.04.2022 18:01
Кількість переглядів: 2399

Бувають такі події в житті країни, нації, народу, які стають найтяжчим випробуванням на міцність, на вірність, на силу любові та патріотизму для кожної людини.

Ми з вами живемо в час таких випробувань! Боротися і пережити і бути мужніми випало нам, українцям.

Силами учасників художньої самодіяльності, людей різних професій – галузей культури, освіти, виробництва і підприємництва Ямпільської громади проведено в підтримку воїнів Збройних Сил України флешмоб -  « МИ СТОЇМО РАЗОМ ЗА УКРАЇНУ».

Здавалося б, від відчаю, безвиході, від страху мають згаснути всі поривання, мрії й устремління, однак героїзм наших воїнів на війні викликали до життя неймовірної сили музику та поезію – творчість. Яка надихає, яка змушує вірити в ПЕРЕМОГУ, яка дає витримувати і голод і холод і біль.

« ГІМН УКРАЇНИ», АЛЛЕЛУЯ (Leonard Cohen) прозвучав у виконанні учня Ямпільської школи мистецтв Ткачука Артема, Гаврилюка Веніаміна -  клас викладача Томашівської Мар'яни Олексіївни.

Сімейний дует у складі Олени та Діани Теребей вчителя Ямпільського ліцею, та студентки Тернопільського педагогічного університету з піснями « Не твоя війна», « Я Україна».

   Нам здавалося, що після Другої світової -  війни вже  не буде ніколи. Але ті уроки засвоєні кимось не дуже добре. Війна прийшла звідки не чекали. Ми, хвилюємося за наше майбутнє – наших дітей. На хвилі патріотичного піднесення наші діти долучаються до збору коштів для наших воїнів.

« Ой  у лузі червона калина», « Їхав козак за Дунай», « Вишиванка» виконали учні Ямпільської школи мистецтв: Дмитро Ляшенюк,  Анастасія Піхотинська  - клас викладача Т.В.Головатюка, клас викладача І.В.Данилюк.

   Як важливо, щоб ми пам'ятали, якою  дорогою ціною дається мир, Будьмо вдячні тим, хто захищає і хто боронить нашу рідну землю від ворогів.

У виконанні сімейного дуету Анастасії та Єлизавети Пташнік солісток Воробіївського сільського клубу прозвучала вокальна композиція « Одного ранку», « Човен» у виконанні

завідуючої СК с. Воробіївка Олени Пташнік.

Звучали на заході твори українських митців та аматорів присвячені нашим ЗСУ, волонтерам, медикам. Вокальну композицію «Молюсь за тебе Україно» виконав колектив працівників культури громади. Підтримати акцію по збору коштів приїхав жіночий вокальний ансамбль « Веселка « Погорілецького сільського клубу керівник Г.Зембецька з піснями « Україно молюся за тебе», « Козаче».

Твори наших поетів є голосом покоління, що будить національну свідомість та людську гідність та честь. На часі, прозвучала поезія самодіяльних поетес: Тамари Джими  зав. дитячим садочком с. В'язовець, Кравець Антоніни приватного підприємця з с. Миклаш, які викликали глибокі людські почуття.

З піснею до жителів громади « Нас весна не там зустріла» звернулася вчителька Миклашівської гімназії Наталія Кузьмук.

Ми всі хочемо миру для України!!!

Даша Кушпіль солістка Паньковецького СК виконала пісню « Над Україною», дует Довгалівського СК у складі Н.Мельник, Н.Грунтківської виконали пісню « Хай живе вільна Україна».

Самодіяльний жіночий вокальний ансамбль Солохи» Воробіївського СК подарували пісні з репертуару гурту « Лісапетний батальйон» «Зібрались бабоньки», « Горить палає».

 Пісенне звернення   « Мамо не плач», « За лісами за горами»  виконала викладач Ямпільської школи мистецтв Ілонна Володимирівна Данилюк.

Новинкою в програмі флешмобу був селищний духовий оркестр з репертуаром  української народної пісні «Гей соколи», марш « Друзі».

      Любімо нашу Вітчизну!

      Бережімо її і пам'ятаймо –

      Україна понад усе!!!

 « Публічна бібліотека» Ямпільської селищної ради на флешмобі виставила фото колаж нашого Героя Карпенка В. Хвилиною мовчання учасники флешмобу пом'янули нашого земляка, який загинув захищаючи нашу Вітчизну.

Щиру вдячність  селищний  оргкомітет висловлює директору школи мистецтв  Ямпільської селищної ради Панасюку Л.К за вирішення організаційних питань, директорам СБК, завідуючим СК, бібліотекарям,освітянам,

підприємцям, виробничникам, які долучилися до організації  селищного флешмобу в підтримку ЗСУ.

 Депутат Ямпільської селищної ради з с. Миклаші Панасюк В.І. оголосив про зібрану суму жителями села, напередодні 11 870 гривнів. Голова лічильної комісії по збору коштів Бояр Д.М. оголосив підсумок зібраних коштів в сумі 40320 гривнів, які будуть витрачені в підтримку наших воїнів земляків.

Низький уклін всім жителям громади, гостям, які долучилися до збору коштів.

Про витрачені кошти прозвітуємо.

                                     СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь