A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

RASFF! До уваги операторів ринку

Дата: 11.07.2022 14:33
Кількість переглядів: 1142

До Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області надійшов лист Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.1.2-17/8048 від 06 липня 2022 року про отримання інформаційного повідомлення системи швидкого оповіщення   RASFF    від 29 червня 2022 року № 2022.3786 стосовно виявлення оптичних відбілювачів в паперових соломинках, що експортувалися з Китаю (оптовий продавець: Metro AG, Germany) до України (отримувач: ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», Харківське шосе 201-203, буд. літера «2 Б»,

м. Київ, 02121).

Шановні оператори ринку! Відповідно до частини 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», якщо оператор ринку вважає або має підстави вважати, що харчові продукти, які він ввіз (переслав) на митну територію України, виробив, переробив або обіг яких здійснює, не відповідають вимогам безпечності, він негайно розпочинає процедуру вилучення цих харчових продуктів з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформує про виявлену невідповідність компетентний орган. Якщо такі харчові продукти могли потенційно потрапити до споживача, оператор ринку інформує споживачів про причини їх вилучення та у разі потреби відкликає харчові продукти, якщо застосування інших заходів є недостатнім для досягнення прийнятного рівня захисту здоров’я споживачів.

В разі виявлення даної продукції необхідно повідомити Білогірське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області протягом двох днів за адресою: вул. Підгоранська, 19, смт Білогір’я, 30200. тел. (0382) 2-17-93, e-mail: bil@consumerhm.gov.ua.

 

начальник управління                                              Олександр МІЩУК


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь