A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Пропонується на громадське обговорення встановлення пам'ятного Знаку, пов’язаного із героїзацією та вшануванням пам’яті осіб, які віддали життя за незалежність України

Дата: 03.11.2022 12:32
Кількість переглядів: 178

Шановні жителі громади!

Відповідно до рішення Ямпільської селищної ради № 5 від 2 червня 2021 року «Про затвердження Положення про порядок встановлення та демонтаж пам'ятних знаків (пам'ятників, меморіальних об'єктів та меморіальних дощок) на території Ямпільської селищної ради» пропонується на громадське обговорення встановлення пам'ятного Знаку, пов’язаного із героїзацією та вшануванням пам’яті осіб, які віддали життя за незалежність України.
Сьогодні Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну війну з рашистами за незалежність і територіальну цілісність. Від початку збройних протистоянь українські військовослужбовці неодноразово демонстрували свою відвагу, мужність і військові вміння у боротьбі з ворогом, чимало солдатів та офіцерів виявили особистий героїзм. Їхні вчинки є взірцем для всього українського народу, прикладом для виховання майбутніх поколінь.
Водночас важливим для підняття морального духу військовослужбовців є ставлення держави до загиблих захисників України. Тому увічнення пам’яті полеглих воїнів нашої громади, популяризація їхніх подвигів є вкрай необхідним завданням як патріотичного виховання, так і задля прославлення героїзму наших земляків.
Виносимо на ваш розгляд пропозицію встановлення Знаку Пам'яті воїнам, які віддали своє життя за незалежність нашої держави у селищі Ямпіль по вул.Чернавіна на алеї Слави (напроти торгового магазину « КОНТИНЕНТ».) Просимо свої пропозиції , зауваження надавати в письмовій формі та за телефонами 03841 23120, 067 435 03 92 або на електронну адресу yampilsr@gmail.com
Звертаємо вашу увагу, що фото подані у дописі подані для прикладу. Якщо є інші пропозиції - надавайте.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь