A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: риба хек

Дата: 06.01.2023 08:18
Кількість переглядів: 117

Фото без описуПідстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).

Ямпільська селищна рада Шепетівського району Хмельницької області  Код ЄДРПОУ: 04403309 (адреса: 30231, Україна, Хмельницька обл., смт. Ямпіль вул. Чернавіна,52А) інформує про
проведення закупівлі  - Риба хек 

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями).

Ідентифікатор закупівлі - UA-2023-01-04-000737-a

Предмет закупівліРиба хек (ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені )

Очікувана кількість товару : риба хек – 385 кг

Очікувана вартість предмета закупівлі: 57750 грн. 00 коп. з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі - визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) кількості товару, вивчення ринкових цін, аналіз мінімальних цін.

Риба хек (свіжоморожена сухої заморозки)

            Риба ціла морська хек повинна бути свіжоморожена, не містити побічних включень, суха заморозка , заморожене не більше 1 разу, вага скоринки після глазурування не повинна перевищувати 3 відсотків від загальної маси продукту, не мати сторонніх присмаків і запахів. Пакування пакет п/е.

Має температуру в товщі м’язів -6 -10С0 і нижче. Поверхня риби повинна бути чиста, природного забарвлення, без зовнішніх пошкоджень, правильного оброблення, з цільною консистенцією і запахом, властивим запаху свіжої риби. Не допускається риба заморожена більше одного разу.Поверхня упаковки повинна бути чиста, без зовнішніх пошкоджень. Допускаються свіжоморожена риба строком придатності не менше 80 % від загального строку придатності.Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ.Оцінка якості      Якість товару повинна відповідати діючим стандартам або технічним умовам виробника. Вимоги до продукції, що закуповується: Кожна одиниця спожиткового пакування повинна супроводжуватись етикеткою. Маркування та пакування повинно бути відповідно до чинного законодавства України.Законом України №771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (прикінцеві та перехідні положення) передбачено обов’язковість розроблення, введення в дію та застосування постійних процедур, які засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для операторів ринку (виробників, постачальників тощо). До закладів Замовника має постачатись товар виробників, які обов’язково розробили, ввели в дію та застосовують постійні процедури, які засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Товар, що поставляється закладам освіти Замовника, повинні супроводжуватись документами виробника, що містять інформацію про назву та адресу виробника; назву товару; торгівельну марку; дату виготовлення; строк придатності; ДСТУ або ТУ У згідно якого виготовляється товар; номер експлуатаційного дозволу та ким виданий; умови за яких відповідність буде дотримана; інформація про відсутність ГМО; інформацію про виробничу лабораторію (свідоцтво про атестацію); дату видачі (для підтвердження відповідності документів виробника цим вимогам замовника надати в складі тендерної пропозиції на запропонований товар декларацію виробника).

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства.

                  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь