A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: сир кисломолочний, сир твердий

Дата: 06.01.2023 08:26
Кількість переглядів: 100

Фото без описуПідстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).

Ямпільська селищна рада Шепетівського району Хмельницької області  Код ЄДРПОУ: 04403309 (адреса: 30231, Україна, Хмельницька обл., смт. Ямпіль вул. Чернавіна,52А) інформує про
проведення закупівлі  - Сир кисломолочний, сир твердий

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями).

Ідентифікатор закупівлі -   UA-2023-01-04-000299-a

Предмет закупівліСир кисломолочний, сир твердий (Код за ДК 021:2015 - 15540000-5 – Сирні продукти)

Очікувана кількість товару : сир кисломолочний – 420 кг , сир твердий – 159 кг

Очікувана вартість предмета закупівлі: 95760 грн. 00 коп. з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі - визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) кількості товару, вивчення ринкових цін, аналіз мінімальних цін.

Сир кисломолочний

Сир кисломолочний, ваговий, жирність продукту має бути не менше  9%; смак і запах – кисломолочні, чисті, ніжні, без зайвої кислотності, сторонніх запахів і присмаків. Сир кисломолочний має бути з молока та бактеріальної закваски, може бути присутній сичужний фермент, без вмісту кальцию хлориду і крохмалу. Консистенція і зовнішній вигляд – однорідна маса, без грудочок, невсипуча і некрупчата. Колір білий, рівномірний за всією масою і без сторонніх відтінків. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.  Розфасовка не більше 5 кг. Товар повинен відповідати ДСТУ 4554:2006. Термін придатності – 7 діб.Залишок терміну зберігання на момент поставки товару повинен бути не менше 90% до загального терміну зберігання. Сир кисломолочний має бути кращої якості.

Сир твердий

Сир твердий жирністю не менше 50% без домішок рослинних жирів (відповідно до ДСТУ). Основні споживчі властивості: зовнішній вигляд - кірка рівна, тонка, без пошкоджень і товстого підкоркового шару, покрита полімерною плівкою під вакуумом, що щільно прилягає до поверхні сиру. Поверхня сиру – чиста. Смак та запах - виражений сирний, без побічних присмаків та запахів. Сир має бути без цвілі, плісняви, гнилі. Консистенція - тісто ніжне, пластичне, однорідне по всій масі. Допускається злегка щільне тісто. Малюнок - на розрізі сир має рівномірно розміщений малюнок, що складається з глазків неправильної, вуглуватої та щілевидної форми. Колір тіста - від легко - жовтого до жовтого, рівномірний по всій масі. Сир упакований в полімерну плівку з наклеєною етикеткою, яка містить в собі інформацію про споживчі властивості даного сиру. Строк придатності не повинен перевищувати 95% від загального строку придатності. Загальний строк придатності – 2 міс.

Вимоги до продукції, що закуповується: 1. Товар по якості та безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у цьому додатку та інших розділах тендерної документації. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам. Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні, синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти, ГМО, тощо.

2. Доставка продукції повинна проводитися автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів та відповідати всім санітарним нормам та  вимогам. Водій транспорту, а також особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями).

 Постачання продукції здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р., «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України № 298/227 від 17.04.2006 р. та «Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров‘я України № 329/242 від 01.06.2005 р.

3. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником на час поставки не менше ніж 90%.

Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь