A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: молоко та сметана

Дата: 06.01.2023 08:31
Кількість переглядів: 145

Фото без описуПідстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).

Ямпільська селищна рада Шепетівського району Хмельницької області (адреса: 30231, Україна, Хмельницька обл., смт. Ямпіль вул. Чернавіна,52А)   Код ЄДРПОУ: 04403309 інформує про
проведення закупівлі  - Молоко та сметана

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями).

Ідентифікатор закупівлі - UA-2023-01-02-005702-a

Предмет закупівліМолоко та сметана (ДК 021:2015:- 15510000-6 - Молоко та вершки)

Очікуваний обсяг товару : молоко  -2000 л, сметана – 150 кг

Розмір бюджетного призначення: 86750 грн. 00 коп.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 86750 грн. 00 коп. з ПДВ.

 

 Якісні, кількісні та технічні характеристики                                                                                                                                  

 

                  

Характеристика

Значення

Уточнення та примітки

Молоко

   

Жирність, %

Не менше 2,5

 

Строк придатності

Від 72 годин до 5діб

 

Вага (об’єм) упаковки, мл

500 - 1000

 

Тип молока

Коров'яче

 

Термообробка

Пастеризоване

 

Оцінка якості

Відповідно до ДСТУ 2661:2010

 

Структура

Натуральне

 

Наявність лактози

   

Супровідна документація

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

 

За сортом

Молоко коров’яче питне пастеризоване

 

Додаткові вимоги

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ

 
     

 

Зберігання: при відносній вологості не більше 80% для спожиткового пакування ( пачки/пакети)- не більше 5 діб при температурі від 0-60С, для вагової – не більше 3 діб.

Маркування згідно ДСТУ 4418:2005

Смак та запах: чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків та запахів. Колір: білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою.

Не дозволено вміст бактерій та патогенних мікроорганізмів. Вміст токсичних елементів, міко токсинів, антибіотиків, пестицидів, гормональних препаратів, радіонуклідів не повинні перевищувати допустимі встановлені рівні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Характеристика

Значення

Уточнення та примітки

Сметана

   

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж)

95%

 

Масова частка жиру

Не менше ніж 20 %

 

Зовнішній вигляд і консистенція

Однорідна, в'язка, (залежно від технології виробництва).

 

Оцінка якості

ДСТУ 4418.2005

 

Транспортне пакування

Ящики полімерні

 

Кислотність

68-90

 

Споживче пакування

Пакети з поліетиленової плівки

 

Колір

білого кольору, рівномірний за всією масою

 

Супровідна документація

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

 

Смак і запах

чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту

 

Форма випуску

Фасована

 

Вага споживчої тари

Не менше 400гр

 

Додаткові вимоги

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів,що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності якості харчових продуктів",вказаному ДСТУ .Од

 

 

 

Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками Замовника.Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.Доставка товару здійснюється спецтранспортом, силами та за рахунок Постачальника.Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

Вимоги до упаковки. Упаковка повинна бути без пошкоджень, забезпечувати захист і зберігання товару під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження). На кожній упаковці фасування, або на ярлику, повинна бути  інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага,  дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.  Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість. 

Вимоги до безпеки. Товар, що поставляється повинен відповідати встановленим для даного Товару технічним вимогам, що підтверджує якість Товару, забезпечує його безпеку для життя і здоров'я користувачів. Кожна партія Товару має супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, ґатунок, категорію, дату виготовлення, термін реалізації, умови зберігання. Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менш 80% від загального строку придатності.Транспортування товару (продуктів харчування) здійснюється спеціальним транспортом учасника для перевезення даного типу товару (харчових продуктів) з відповідним обладнанням (стелажі, які можуть зніматися, піддони та інше) дозволеним Міністерством охорони здоров’я в умовах, що забезпечують їх зберігання та запобігання забруднення із дотриманням товарного сусідства. Водій транспорту, а також особи, що супроводжують товар (продукти харчування) у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпеченні санітарним одягом (халатом, рукавицями) з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами та доповненнями)Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997  771/97-ВР,  нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь