A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ямпільської селищної територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області

Дата: 27.01.2023 09:17
Кількість переглядів: 119

 

1.Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Ямпільської селищної ради; вул. Чернавіна, 52А, смт.Ямпіль, Шепетівський район, Хмельницька область, 30231.

2. Підстава для проведення конкурсу: Рішення виконавчого комітету «Про організацію та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ямпільської селищної територіальної громади» від 26 січня 2023 року  №7.

3. Місце, дата і час проведення конкурсу:  вул. Чернавіна, 52А, смт.Ямпіль, Шепетівський район, Хмельницька область, 30231. Дата: 28.02.2023 р.; Час: 10.00 год.

Відповідальна особа: Рудь Валерій Анатолійович, тел. 0979078443.

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність матеріально-технічної бази;

вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

5.Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:Послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватись на території всіх населених пунктів Ямпільської селищної територіальної громади (смт.Ямпіль, с.Лепесівка, с.Паньківці, с.Норилів, с.Дідківці, с.В’язовець, с.Ставок, с.Довгалівка, с.Москалівка, с.Погорільці, с.Воробіївка, с.Тихоміль, с.Миклаші) населенню, бюджетним установам, підприємствам, установам, організаціям та іншим споживачам. Площа територіальної громади – 14343,85га, з них  площа населених пунктів – 2604,37 га.

6. Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:

Кількість багатоквартирних будинків – 17 одиниць,

Кількість житлових будинків приватної власності  – 1980 одиниць,

Кількість підприємств, установ, організацій – 115 одиниць,

Чисельність населення всього по громаді –  5980 чол.

7. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об’єктів поводження з побутовими відходами: Полігон побутових відходів розташований за межами населених пунктів Ямпільської селищної територіальної громади. Середня відстань від об’єктів утворення відходів до полігону твердих побутових відходів становить 10 км.

8. Способи, місце та кінцевий строки подання конкурсних пропозицій: Спосіб: особисто або поштою. Місце: 30231, Хмельницька обл., Шепетівський район, смт.Ямпіль, вул. Чернавіна, 52А. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: до 16.00 год. 27.02.2023 року.

  Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь