A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Результати конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ямпільської селищної територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області

Дата: 28.02.2023 14:41
Кількість переглядів: 123

 

Фото без опису28 лютого 2023року відбувся конкурс із визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ямпільської селищної територіальної громади на 2023 рік.

На конкурсний відбір було подано пропозицію лише від КП «Добробут Плюс» Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області у формі письмової заяви з необхідними документами.

Учасник конкурсу має спеціально обладнані транспортні засоби для збирання та перевезення  побутових відходів, подав відповідні розрахунки з урахуванням інформації про обсяги надання послуг з вивезення побутових відходів, також має досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів  понад три роки та в учасника наявні працівники відповідної кваліфікації.

Тому комісія вирішила визначити переможцем конкурсу КП «Добробут Плюс» Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь