A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Увага! В Україну потрапив небезпечний продукт

Дата: 16.03.2023 16:55
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 10.02.2023 №2022.7639-fup4, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (присутність у 2 з 5 зразків) у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).

При наявності даного харчового продукту просимо негайно повідомити Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на електронну адресу uprprodshep@gmail.com та інформуємо, що відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучити та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність  компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 даного закону.

 Salmonella enterica ser. Enteritidis – бактерія, яка уражає кишково-шлунковий тракт та викликає інфекційне захворювання – сальмонельоз. Заразитися може людина будь-якого віку, проте найважче сальмонельоз протікає у дітей.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь