A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Позитивний досвід роботи Білогірського бюро правової допомоги!

Дата: 11.03.2020 18:27
Кількість переглядів: 66

  Досить часто до відділу «Білогірське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру  з надання БВПД звертаються громадяни з питаннями розбіжності у літері в написанні ім'я чи прізвища в  документах, які унеможливлюють проведення реєстраційних дій або ускладнюють оформлення певних документів.
         З цією проблемою зіткнувся і житель селища Білогір’я, який   мав намір звернутися до Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області для призначення пенсії.  Коли заявник почав збирати всі необхідні документи  для призначення пенсії у нього виникла необхідність звернутися до суду  для встановлення факту, який в подальшому дасть можливість оформити йому пенсію по віку. В архівних  довідках по батькові зазначено неповний запис. Незважаючи на всі необхідні записи в трудових книжках, через відсутність повних його анкетних даних Заявник позбавлений можливості  реалізувати своє право  на призначення пенсії.
        Чоловік звернувся до відділу «Білогірське бюро правової допомоги» за консультацією і  маючи право на безоплатну вторинну правову допомогу, відповідно до ч.1 ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», йому було призначено представником працівника  відділу. Після збору необхідних доказів, юристом  складено заяву про встановлення факту належності правовстановлюючого документу та подано до суду.
          Рішенням  Білогірського  районного суду Хмельницької області заяву  задоволено,  що в свою чергу дасть можливість заявнику в подальшому реалізувати своє право на пенсію. 

За матеріалами Білогірського бюро правової допомогиФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь