A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: м’ясо свинини, філе курки

Дата: 14.04.2023 13:42
Кількість переглядів: 101

Фото без описуПідстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).

Ямпільська селищна рада Шепетівського району Хмельницької області (адреса: 30231, Україна, Хмельницька обл., смт. Ямпіль вул. Чернавіна,52А) інформує про
проведення закупівлі  - М’ясо свинини, філе курки   Код ЄДРПОУ: 04403309

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями).

Ідентифікатор закупівлі -       UA-2023-04-11-008991-a

Предмет закупівліМ’ясо свинини, філе курки ( ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)

Очікуваний обсяг товару : М’ясо свинини -300 кг, філе курки – 300 кг

Розмір бюджетного призначення: 99000.00 грн. 00 коп.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 99000.00 грн. 00 коп. з ПДВ.

 

М’ясо свинини(м’якуш стегна без кістки, свіже, вищого ґатунку)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

М'ясо свинини охолоджене, 1 категорії, зовнішній вигляд – м’якуш, не жирний, без кістки, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок.

Поверхня свіжого розтину злегка волога, не липка, необвітрена, без крововиливів. М’ясний сік прозорий. Консистенція пружна, без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів. Ямочка, яка утворюється після натискання пальцем, швидко зникає. Запах – властивий виду м’яса без ознак псування. Шматок повинен бути без згустків крові, без залишків внутрішніх органів, доброякісним, чистим, не пошкодженим гризунами та шкідниками, мати якісну технологічну обробку. М’ясо свинина постачається без ознак несвіжості (без кислого, затхлого, гнилого та невластивого запаху, без наявності слизу, плісені, цвілі, позеленіння, ослизнення). М’ясо повинно бути охолодженим.

Залишок терміну зберігання на момент поставки товару повинен бути не менше 90%  до загального терміну зберігання.

 

 

Філе курки

Філе курки –без шкірки і грудної кісті. Для виготовлення м’яса філе використовуються кури тільки вітчизняного виробництва та які відповідають вимогам діючим ДСТУ або ТУ, які розроблені на основі діючого ДСТУ. Філе курки повинне бути охолодженими, блідо – рожевого кольору, без крововиливів і сторонніх запахів і сторонньої рідини, не морожене, без ознаків льоду, тара та упаковка товару повинні бути міцними, чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності.

Маркування:Ярлик з позначкою придатності, відповідним шрифтом, відповідно до діючого законодавства.

 

1. Товар по якості та безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у цьому додатку та інших розділах тендерної документації. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам, дійсним на території України для даного виду продукту. Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні, синтетичні барвники, ароматизатори, підсилювачі смаку, консерванти, ГМО, тощо.

2. Термін придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% до загального строку зберігання. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, ґатунок, вага нетто, склад продукту, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

3. Товар, що має постачатися, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97- ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров’я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165.

3. Доставка товару здійснюється транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи проводяться за рахунок постачальника товару.  Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил.

4. Доставка товару здійснюється окремими партіями, 1 раз на тиждень (з врахуванням терміну придатності товару), згідно замовлення, яке передається учаснику будь-яким зручним для Замовника способом (поштою, електронною поштою, особисто, факсом, в телефонному режимі тощо), за адресами Замовника.  Товар має постачатись в тарі (упаковці), яка забезпечує збереження якості товару під час транспортування.

При виявленні замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – замовник має право повернути товар. На недоброякісний товар складається акт і товар повертається постачальнику, який зобов’язаний своїми силами замінити цей товар в асортименті та кількості, вказаній в письмовій заявці замовника, на якісний товар протягом 48 годин.

 

Всі витрати пов’язані з транспортуванням, упаковкою, розфасовкою, навантаженням, розвантаженням, податків, зборів та усіх інших витрат – повинні міститися в ціні товару.

 

   Загальні вимоги :

1. З метою запобігання закупівлі фальсифікатів та підтвердження своєчасного постачання товару, учасник надає гарантійний лист, яким підтверджується можливість поставки товару, що є предметом цієї закупівлі у кількості, якості, зі строками придатності та в терміни, визначені цією документацією та пропозицією учасника, відповідно до вимог замовника.

 

Гарантійний лист повинен включати в себе: назву учасника, ідентифікатор закупівлі (номер оголошення) про проведення відкритих торгів, назву предмета закупівлі згідно оголошення, також гарантії щодо термінів придатності товару та перелік номенклатури і кількості товару, на які надається гарантійний лист та адресуватися замовнику.

 

2. Гарантійний лист від учасника про те, що товар, який пропонується постачати замовнику, не містить генно-модифікованих організмів, а якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується, відповідають державним стандартам, передбачених законодавством України.

 

Гарантійний лист від учасника про наявність оригіналів, дійсних на момент кожної поставки товару медичних особових книжок водіїв–експедиторів з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпеченням їх санітарним одягом (халатом та рукавицями).

 

3. Для підтвердження відповідності пропозиції учасника вимогам щодо предмета закупівлі, учасник повинен надати в складі своєї пропозиції копії чинних документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність товару, який пропонується учасником, а саме:

 

копія декларації виробника або сертифікат якості/відповідності, або копія посвідчення/паспорту про якість, або протокол випробувань (досліджень), або експертний висновок щодо предмету закупівлі або інший документ, що засвідчує якість продукції.

 

З метою підтвердження відповідності якості запропонованої продукції учасника міжнародним та національним стандартам якості, учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції копії діючих сертифікатів:

сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів вимогам стандарту ISO серії 22000 та сертифікат на систему управління якістю вимогам стандарту ISO серії 9001, виданих органом сертифікації, що акредитовані Національним агентством з акредитації України.

 

Сертифікати повинні бути виданими на ім’я учасника та дійсними на дату проведення торгів.

 

4. З метою підтвердження можливості поставки товару у відповідності до цієї закупівлі, учасникам необхідно подати копію (чинну на день розкриття пропозиції) відповідної ліцензії або документа дозвільного характеру (у разі їх наявності) на провадження певного виду господарської діяльності (якщо отримання дозволу або ліцензії на провадження такого виду діяльності передбачено законом).

У разі неможливості надати такі документи (або якщо такий вид діяльності не підлягає ліцензуванню) – учасник повинен надати відповідний лист-роз’яснення причин відсутності ліцензій з посиланням на діючі нормативні документи або копію роз'яснення державних органів.

 

5. Замовник залишає за собою право у будь-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення досліджень на відповідність наданим документам щодо якості та безпеки в спеціальних акредитованих на це лабораторіях. Відповідні дослідження щодо якості будуть проводитись за рахунок постачальника. В разі встановлення невідповідності продукції заданим параметрам замовник залишає за собою право повернення продукції постачальнику та у подальшому розірвання існуючого договору на постачання продукції.

 

На підтвердження учасник повинен надати гарантійний лист про відповідність вимогам, зазначеним в даному пункті.

 

6. В разі, якщо учасник не є виробником – надати документальне підтвердження про співпрацю з виробником, а саме копію договору, термін дії якого має бути дійсним на час проведення закупівлі.

 

За відсутності яких-небудь документів – Учасник надає довідку/інформаційний лист в довільній формі за підписом керівника або уповноваженої особи Учасника з поясненням причин відсутності цих документів.

 

Пропозиція учасника, що не відповідає технічним вимогам, буде відхилена як така, що не відповідає вимогам цієї тендерної документації.

 

АДРЕСА ДОСТАВКИ:

Місце поставки товару: 30231, Поставка товару здійснюється в заклади освіти Замовника, згідно Додатка 2 до Договору.

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь