A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є обовязковим

Дата: 30.05.2023 17:04
Кількість переглядів: 56

Фото без опису🚮Шановні мешканці громади, звертаємо вашу увагу, що відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами. До джерел утворення побутових відходів, стаття 1 цього ж Закону, відносять об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

♻️Згідно з ч.1 ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку.

🚛Виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ямпільської громади визначено комунальне підприємство «Добробут Плюс».

❗У доданій таблиці наводимо дані про загальну кількість домогосподарств по населених пунктах громади, кількість домогосподарств, які заключили договір про вивіз побутових відходів, та співвідношення їх у відсотках.

👉Просимо всіх жителів громади, заключити договір на вивезення сміття і вчасно сплачувати за послугу, бо це питання нашої відповідальності за чисте довкілля.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь