Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Вітання та відзначення подякою поліцейського офіцера громади Олега Палигу

Дата: 04.07.2023 16:31
Кількість переглядів: 285

Фото без опису🔰Вітаємо поліцейського офіцера громади Олега Палигу з професійним святом. Кожен день ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій наших громадян. У день вашого професійного свята бажаємо вам високих професійних досягнень, широкої громадської поваги та міцної віри у своє покликання! Здоров'я вам і вашій родині, благополуччя та процвітання! Дякуємо Вам за вашу нелегку й потрібну працю!

☝️З нагоди дня Національної поліції Ямпільський селищний голова нагородив подякою поліцейського офіцера громади Олега Палигу за успішне і сумлінне виконання службового обов'язку, вірність Присязі, високий професіоналізм, вагомий особливий внесок у справу забезпечення охорони прав та свободи людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, високі особисті досягнення в службовій діяльності, професійні здобутки та з нагоди Дня Національної поліції України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь