Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

📢Шановні жителі Ямпільської громади. Запрошуємо на навчання цивільного населення за програмою «Про організацію та проведення базової підготовки громадян до національного супротиву

Дата: 10.07.2023 11:06
Кількість переглядів: 149

Фото без опису☝️З метою формування патріотичної свідомості та стійкої мотивації, набуття знань та практичних вмінь, для захисту України у Ямпільській територіальній громаді формується група громадян для проходження навчального курсу базової підготовки до національного спротиву.

✅️Базова підготовка буде проводитись з громадянами призовного віку, військовозобов’язаними та резервістами, які не проходили військову службу, іншими громадянами, які не забезпечують виконання військового обов’язку.
📞Усіх громадян, які бажають пройти курс базової підготовки до національного спротиву, просимо звернутися до Ямпільської селищної ради або за телефоном: 097 907 84 43, 068 78 94 991.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь