Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Мітинг-реквієм з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2023 16:18
Кількість переглядів: 79

Сьогодні у Ямпільській громаді відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Рідні і близькі загиблих героїв, учні, педагоги, працівники апарату Ямпільської селищної ради  на чолі з головою Кордонцем В.М. та усі небайдужі жителі громади прийшли, щоб вшанувати пам'ять полеглих героїв-земляків та відкрити меморіальні дошки в пам'ять про загиблих працівників Ямпільської селищної ради КОМАРИНСЬКОГО Володимира Володимировича та ПИЛИПЧУКА Юрія Миколайовича, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України.

Вшанувати пам’ять полеглих воїнів та вручити рідним старшого солдата УШПАЛЕВИЧА Святослава Євгенійовича орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) прибули перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Маршук Б.П та начальник четвертого відділу Шепетівського РТЦК та СП Новосядлий І.А.

Завершився мітинг панахидою за загиблими захисниками-земляками, яку провели благочинні Теравський Олександр, Маковський Степан та священник Карпюк Андрій.

Низький уклін усім рідним полеглих воїнів!

Вічна пам'ять і слава загиблим захисникам!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь