Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Відбулося чергове засідання 31 сесії селищної ради

Дата: 04.10.2023 11:37
Кількість переглядів: 67

Фото без описуВчора, 03 жовтня, під головуванням селищного голови Василя Кордонця, відбулося пленарне засідання тридцять першої сесії селищної ради.

На засіданні розглянули 24 питання:

✅ Про врегулювання питання господарського відання складовими єдиної газорозподільної системи.

✅ Про внесення змін до Комплексної програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Ямпільської селищної ради на 2019-2023 роки.

✅ Про внесення змін до програми підтримки заходів та робіт з національного спротиву та територіальної оборони на 2023 рік.

✅ Про внесення змін до програми соціального захисту населення Ямпільської селищної ради на 2023-2025 роки.

✅ Про внесення змін до бюджету Ямпільської територіальної громади на 2023 рік.

✅ Про надання грошової допомоги.

✅ Про затвердження розпоряджень.

✅ Про скасування рішення сесії «Про надання статусу опорного закладу загальної середньої освіти Ямпільському ліцею Ямпільської селищної ради».

✅ Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області.

✅ Про організацію та проведення громадського обговорення щодо реорганізації мережі, перепрофілювання (зміна типу) закладів загальної середньої освіти Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області.

✅ Припинення користування земельними ділянками.

✅ Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

✅ Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення «Земельні ділянки загального користування, відведенні для цілей поводження з відходами».

✅ Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

✅ Про погодження Теофіпольській селищній територіальній громаді Хмельницького району Хмельницької області проєкту землеустрою, щодо встановлення меж території територіальної громади.

✅ Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди (Київстар).

✅ Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки із земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку.

✅ Про передачу земельної ділянки для розміщення та експлуатації інших технічних засобів в оренду.

✅ Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

✅ Про внесення змін до рішення сесії.

✅ Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, передача земельної ділянки в оренду

✅ Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності і передача земельних ділянок в оренду.

✅ Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо встановлення охоронної зони для гідрологічного поста

✅ Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

Прийняті рішення тридцять першої сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь