Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Увага! Громадське обговорення!

Дата: 09.02.2024 15:41
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу №3 Ямпільської селищної ради

 Шепетівського району Хмельницької області

Рожик Ольги Володимирівни

 

Ямпільська селищна рада проводить громадське обговорення кандидатури старости старостинського округу №3 Ямпільської селищної ради  Шепетівського району Хмельницької області відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у  Ямпільській селищній територіальній громаді, затвердженого рішенням Ямпільської селищної ради  від  21.12.2023  №1.

Ямпільський селищний голова відповідно до ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виносить на громадське обговорення кандидатуру на посаду старости старостинського округу №3  Ямпільської селищної ради  Шепетівського району Хмельницької області Рожик Ольгу Володимирівну.

Розпорядження від 09.02.2024 №50/02-02 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинському окрузі №3 Ямпільської селищної ради  Шепетівського району Хмельницької області» розміщено на офіційному вебсайті Ямпільської селищної ради  https://yampilsr.gov.ua/ .

Громадське обговорення кандидатури Рожик Ольги Володимирівни на посаду старости старостинського округу №3 Ямпільської селищної ради  Шепетівського району Хмельницької області проводитиметься шляхом зборів громадян з оформленням  підписних листів про підтримку  запропонованої кандидатури у період з 10.02.2024 по 24.02.2024 за графіком:

 

 

ЧАС ПРОВЕДЕННЯ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

1.

22.02.2024

з 9:00 год. до 16:00 год.

Приміщення В’язовецького будинку культури с. В’язовець, вул. Центральна, 55

2.

23.02.2024

з 10:00 год. до 12:00 год.

В центрі с. Ставок по  вул. Центральній

Участь у голосуванні за кандидата на старосту може брати кожен мешканець с. В’язовець та с.Ставок, якому виповнилось 18 років та який зареєстрований на території відповідного старостинського округу.

Жителям старостинського округу №3, які братимуть участь у громадському обговоренні, в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України.

Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення жителями старостинського округу особистим підписом в підписному листі факту підтримки запропонованої кандидатури старости.

Підписні листи на підтримку кандидатури старости є частиною протоколу зборів громадян за результатами проведеного громадського обговорення.

Інформація про результати громадського обговорення буде оприлюднена на офіційному вебсайті Ямпільської селищної ради  https://yampilsr.gov.ua/.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь