A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Відбулася тридцять шоста сесія селищної ради VIII скликання

Дата: 01.03.2024 11:25
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Вчора, 29.02.2024 року, відбулася тридцять шоста сесія селищної ради VIII скликання. Пленарне засідання провів голова Ямпільської селищної ради Василь Кордонець.

Питання порядку денного:

  1. Про звіт старости селищної ради про виконання повноважень.
  2. Про виконання плану роботи Ямпільської  селищної ради та її виконавчого комітету  за  2023роки.
  3. Про затвердження розпоряджень.
  4. Про надання грошової допомоги.
  5. Про внесення змін до номенклатури справ  селищної ради.
  6. Про затвердження стратегії розвитку КУ «Школа мистецтв» Ямпільської селищної ради на 2024-2028 р.р.
  7. Про затвердження звіту про виконання бюджету Ямпільської селищної територіальної громади за 2023 рік.
  8. Про внесення змін до бюджету Ямпільської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  9. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області.
  10.  Про внесення змін до рішення сесії селищної ради №6 від 22.11.2023 року «Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської селищної ради як окремого виконавчого органу.
  11.  Про внесення змін до програми підтримки заходів та робіт з національного спротиву та територіальної оборони на 2024 рік.
  12.  Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Ямпільської селищної ради на 2023-2025 роки.
  13.  Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Ямпільської селищної ради на 2023-2025 роки.
  14.  Про внесення змін до  Програми захисту  населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру,    забезпечення пожежної та техногенної безпеки, розвитку добровільних  та місцевих пожежно-рятувальних підрозділів на території   Ямпільської  територіальної громади на 2024-2028 роки.
  15.  Про внесення змін до Програми  розвитку житлово-комунального господарства Ямпільської селищної ради на 2024 рік.
  16.  Про затвердження на посаду старости старостинського
    округу № 3 Ямпільської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області.
  17.  Про уповноваження на вчинення нотаріальних дій та посвідчення довіреностей, що прирівняні до нотаріально посвідчених.
  18.  Про надання відпустки селищному голові.
  19.  Про надання дозволу на розроблення   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  20.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  21.  Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  22.  Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею  в постійне користування КП «Добробут Плюс» для розміщення та експлуатації основних і допоміжних будівель і споруд технічної  інфраструктури (збирання, очищення та розділення води).
  23.  Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності і передача земельної ділянки в оренду.
  24.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  25.  Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Ямпільської селищної ради.
  26.  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних , підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).
  27.  Про внесення змін до програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Ямпільської селищної ради на 2023-2025 роки.
  28.  Розгляд заяв.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті селищної ради: https://yampilsr.gov.ua/docs/

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь