A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Стартував ІІІ (районний) етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські міжшкільні ліги»!

Дата: 12.04.2024 12:59
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Днями у місті Славута відбулися зональні змагання з волейболу між командами територіальних громад Шепетівського району (учні 7–9 класів). Ямпільську громаду представляли волейбольні команди юнаків і дівчат Ямпільського ліцею (вчитель Василь Ковбасовський), які попередньо вибороли перемогу у ІІ (міжшкільному) етапі.

 9 квітня змагалися юнаки з п’яти громад Шепетівського району: Ленковецької сільської, Михайлюцької сільської, Ямпільської селищної, Славутської міської та Шепетівської міської територіальних громад.

 Наші юнаки завзято боролися, та все ж таки їм не вдалося прорватися до трійки лідерів, і вони зайняли IV місце поступившись командам Славутської гімназії «Успіх» (І місце), Михайлюцького ліцею (ІІ місце), Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 (ІІІ місце).

 11 квітня дівоча команда Ямпільського ліцею їхала на змагання із твердими намірами поквитатися за хлопців. Впевнено змагавшись із сильними командами-суперницями із Михайлюцької сільської, Славутської міської та Шепетівської міської територіальних громад, дівчата все ж таки поступилися команді Славутської міської ТГ і зайняли ІІ почесне місце (рахунок по партіях: 25:20 та 28:26).

 Дякуємо командам і вчителю, що гідно представили Ямпільську громаду на районному рівні! Бажаємо попереду ще більше спортивних перемог та сильного командного духу!

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь