Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: овочі та фрукти
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).
Ямпільська селищна рада Шепетівського району Хмельницької області (адреса: 30231, Україна, Хмельницька обл., смт. Ямпіль вул. Чернавіна,52А) Код ЄДРПОУ: 04403309 інформує про
проведення закупівлі - Овочі та фрукти
Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями).
Ідентифікатор закупівлі - UA-2024-05-01-005904-a
Предмет закупівлі: Овочі та фрукти (ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи )
Розмір бюджетного призначення: 90000 грн. 00 коп.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 90000 грн. 00 коп. з ПДВ.
Період поставки до 30.06.2024 року
Найменування товару |
Опис та характеристика товару |
Кількість |
Уточнення та примітки |
|||
Огірки свіжі, польові, короткоплідні |
Огірки мають бути цілими, свіжими, чистими, нормальної структури та форми, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою або без неї, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Смак та запах, властивий відповідному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається наявність гнилі. Якість – відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. |
370кг |
|
|||
Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см |
Цибулини визрілі, здорові, чисті, сухі, непророслі, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою, без сторонніх запахів і смаку. Якість – відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. |
60кг |
|
|||
Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені |
Банани повинні бути хорошого ґатунку, свіжі, цілі, чисті, з жовто-зеленкуватим забарвленням шкірки, та з незначними залишками зелені на кінцях. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, без пошкоджень шкідниками, не уражені хворобами, без плям. Без ГМО. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якість – відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. |
150кг |
|
|||
Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту |
Яблука мають бути свіжими, вирощені в природних умовах. Плоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Плоди за формою і забарвленням, властиві даному сорту, зрілі, без пошкоджень шкідниками і хворобами, з плодоніжкою або без неї, але без пошкоджень шкірки плоду. Перезрілі, гнилі, із механічними пошкодженнями плоди не допускаються. Смак та запах – без сторонніх домішок. Товар повинен бути упакований у ящики. Без ГМО. Якість – відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. |
300кг |
|
|||
Капуста білоголова свіжа, ранньостигла |
Капуста білоголова свіжа, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, без механічних пошкоджень та тріщин, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженою хворобами, в’ялої, підмороженої капусти. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. |
650 кг |
|
|||
Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками Замовника.
Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.
Доставка товару здійснюється спецтранспортом, силами та за рахунок Постачальника.
Загальні технічні вимоги.
Під час використання електронної системи закупівель з метою подання пропозицій та їх оцінки документи та дані створюються та подаються з урахуванням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги», тобто пропозиція у будь-якому випадку повинна містити накладений кваліфікований електронний підпис учасника/уповноваженої особи учасника закупівлі.
Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
На недоброякісний Товар складається акт і Товар повертається Постачальнику. Якщо поставлений Товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, Постачальник повинен замінити Товар своїми силами та за свій рахунок протягом 5 робочих днів.
Вимоги до упаковки. Упаковка повинна бути без пошкоджень, забезпечувати захист і зберігання товару під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження). На кожній упаковці фасування, або на ярлику, повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість.
Вимоги до безпеки. Товар, що поставляється повинен відповідати встановленим для даного Товару технічним вимогам, що підтверджує якість Товару, забезпечує його безпеку для життя і здоров'я користувачів. Кожна партія Товару має супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, ґатунок, категорію, дату виготовлення, термін реалізації, умови зберігання. Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менш 80% від загального строку придатності.
Транспортування товару (продуктів харчування) здійснюється спеціальним транспортом учасника для перевезення даного типу товару (харчових продуктів) з відповідним обладнанням дозволеним Міністерством охорони здоров’я в умовах, що забезпечують їх зберігання та запобігання забруднення із дотриманням товарного сусідства. Транспортування товарів, що особливо швидко псуються повинно проводитися в транспорті, в якому забезпечено належну температуру зберігання товару (продуктів харчування) під час перевезення. Інформацію у вигляді довідки у довільній формі про наявність транспортних засобів необхідних для поставки товару.
Транспорт для перевезення товару (продуктів харчування) не повинен використовуватися для перевезення інших товарів і повинен бути чистим та відповідати всім санітарним та технічним нормам. Водій транспорту, а також особи, що супроводжують товар (продукти харчування) у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпеченні санітарним одягом (халатом, рукавицями)з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами та доповненнями)
Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.
З метою дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, Учасник може враховувати еквівалент або аналог за умовної відповідності технічним характеристикам, тому всі посилання на конкретну марку, виробника, фірму, патент, конструкцію або тип, джерело його походження або виробника, слід читати з виразом або «еквівалент».
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)