Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Комплект мультимедійного обладнання для НУШ 5-6 класів (код ДК 021:2015 - 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуа

Дата: 20.05.2024 09:19
Кількість переглядів: 115

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).

Ямпільська селищна рада Шепетівського району Хмельницької області (адреса: 30231, Україна, Хмельницька обл.,смт.Ямпіль,вул.Чернавіна,52а) інформує про проведення закупівлі  : Комплект мультимедійного обладнання для НУШ 5-6 класів (код ДК 021:2015 - 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання)

Код ЄДРПОУ: 04403309

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями).

Ідентифікатор закупівлі - UA-2024-05-14-006593-a

Очікувана вартість закупівлі – 471405.00 грн.

Субвенція 424264.00 грн.

Співфінансування 47141.00 грн.

Предмет закупівлі: Комплект мультимедійного обладнання для НУШ 5-6 класів (код ДК 021:2015 - 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання)

Товар

Характеристики 

(відповідно до наказу міністерства освіти на науки №574 від 29.04.2020 р.)

Кількість,

комплекти

1. Комплект мультимедійного обладнання для НУШ 5-6 класів

1. Комплект мультимедійного обладнання. Тип 4( В КІЛЬКОСТІ 12 ШТУК) :

А) Мультимедійний проєктор з короткофокусним об’єктивом:

світловий потік не менше 3000 ANSI люменів;

роздільна здатність проєктора повинна бути не менше XGA,

1024 × 768 пікселів, або WXGA, 1280 × 800 пікселів;

ресурс роботи лампи не менше 5000 годин у стандартному режимі;

проєктор повинен комплектуватись спеціальним підвісом,

який кріпиться безпосередньо над верхнім краєм інтерактивної дошки до стіни або до стелі;

відстань від об’єктива проєктора до площини проекції не більше 1 м;

довжина інтерфейсного дроту - не менша, ніж необхідна для підключення пристрою до ПК педагогічного працівника у місці його встановлення;

гарантія на проєктор не менше 3 років;

гарантія на лампу проєктора не менше 1 року або 1000 годин в робочому режимі

Б) Маркерна дошка для мультимедійного проєктора:

робоча поверхня матова, білого кольору, розрахована у тому числі для письма на ній маркерами на водній основі;

діагональ не менше 75″. Розмір та аспектне співвідношення робочої поверхні дошки має збігатися з розміром та аспектним співвідношенням проекційного зображення проєктора

В) Базове програмне забезпечення для мультимедійного проєктора:

для перегляду навчального контенту;

сумісне з ОС ПК педагогічного працівника

Г) Акустична система зовнішня або вбудована в проєктор:

потужність не менше ніж 10 Вт

 

2.Багатофункціональний пристрій (принтер-сканер-копір): - ( В КІЛЬКОСТІ 12 ШТУК)

повинен забезпечувати друк у форматі паперу А4;

принтер та копір для друку кольорових (за потребою) та чорно-білих документів;

технологія струменевого або лазерного друку;

швидкість друку не менше ніж 20 арк./хв.;

стартовий комплект витратних матеріалів має забезпечувати не менше ніж 4000 видруків документів формату А4 із середнім заповненням сторінки не менше 5 %;

витратні матеріали для моделі пристрою мають бути доступними для придбання в Україні;

гарантія не менше 1 року

12 комплектів

 

1.Всі посилання на конкретну марку, виробника, фірму патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, слід читати з виразом «або еквівалент».

Усі показники еквіваленту мають бути не гіршими.

Дане технічне завдання складене відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29.04.2020 №574 «Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій» та повинно відповідати вимогам наказу.

 

2.Комплект мультимедійного обладнання (Мультимедійний проєктор з короткофокусним об’єктивом,маркерна дошка для мультимедійного проєктора; базове програмне забезпечення для мультимедійного проєктора; акустична система зовнішня або вбудована в проєктор,багатофункціональний пристрій (принтер-сканер-копір)), що поставляється та використовується в освітньому процесі у закладах освіти, повинне мати на момент поставки висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікат походження продукції та/або технічний паспорт на виріб, декларацію про відповідність технічним нормам (що діють у виробника товару, але в будь-якому разі з дотриманням норм діючого законодавства України, щодо поставки аналогічних товарів), бути укомплектоване україномовними інструкціями про використання та зберігання.

3. Товар повинен бути поставлений новий без зовнішніх пошкоджень, мати захисну упаковку та документацію. При поставці дотримується цілісність оригінальної упаковки з необхідними реквізитами виробника.

4. Інформаційна довідка у довільній формі, на фірмовому бланку, підписана уповноваженою посадовою особою учасника про те, що товар, запропонований Учасником, є новим та якісним.

5. Безкоштовна доставка товару здійснюється Учасником на територію Замовника з повною установкою та перевіркою комплектності, цілісності, відсутності пошкоджень в присутності представників Постачальника.

6. Постачальник особисто здійснює поставку товару за адресою Покупця  весь товар однією партією, транспорті витрати та розвантаження – за рахунок учасника (про, що надається гарантійний лист у складі тендерної пропозиції). Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється  уповноваженими представниками обох Сторін. У разі  виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору, Постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом трьох днів з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Покупця.

7. Всі основні  компоненти товару повинні бути оригінальними, заміна компонентів на не неоригінальні забороняється.

8. Гарантійний лист про надання гарантії на обладнання строком не менше 12 місяців.

Протягом всього гарантійного терміну, у разі такої потреби, вивіз техніки від Замовника на гарантійне обслуговування чи ремонт і повернення її Замовнику має здійснюватися транспортом постачальника за його рахунок. Про це гарантується в складі пропозиції окремим гарантійним листом учасника, а також гарантується, що транспортні витрати, необхідні для ремонту та сервісного обслуговування техніки, що постачається, здійснюватимуться за рахунок постачальника протягом терміну гарантійного обслуговування.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, при цьому всі витрати пов’язані із заміною товару несе учасник та запевняє про це письмово в своїй пропозиції.

11. Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозицій документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим Замовником, а саме:

-  порівняльну таблицю відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника (обовязково зазначається виробник, модель) для можливості перевірки запропонованого обладнання технічним вимогам Замовника.

12. У випадку ненадання певного документу, що вимагається цією тендерною документацією та додатками до неї - учасником надається довідка в довільній формі з обґрунтуванням згідно чинного законодавства підстав.

Строк поставки товару: з дати укладення договору до 01.07.2024 року



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь