Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Подвійний похорон у Ямпільській громаді: батько помер, так і не попрощавшись з сином

Дата: 10.07.2024 20:12
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Сьогодні Ямпільська громада зустріла та провела в останню путь воїна-захисника КОЛОМІЙЦЯ Святослава Володимировича, який загинув 06 липня 2024 року поблизу населеного пункту Північне Бахмутського району Донецької області.

Старший солдат КОЛОМІЄЦЬ Святослав Володимирович був призваний на військову службу по мобілізації з 07 липня 2022 року як стрілець-помічник гранатометника 1 десантно-штурмового батальйону.

Святослав до останнього подиху був відданий Військовій присязі на вірність народу України. Мужньо виконував військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність нашої Батьківщини.

У пам’яті рідних, близьких та односельчан Святослав назавжди залишиться скромним, щирим, добрим та веселим. У пам’яті побратимів – мужнім воїном, справжнім патріотом, вірним і справедливим товаришем, готовим будь-якої миті прийти на допомогу.

21 червня Святослав відсвяткував свій 41-й день народження. Тепер йому навічно 41…

Сьогодні багато людей прийшли, щоб віддати останню шану полеглому Герою, і розділити біль втрати рідних, схиливши голови перед вічним подвигом Святослава.

Рідні, близькі, побратими та жителі громади попрощалися із Захисником під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні оркестру. Матері Захисника вручено Прапор України, яким була вкрита труна.

На жаль, біда у родину прийшла не одна. Серце Володимира, батька Героя, не витримало страшної звістки. Він помер сьогодні вранці, так і не попрощавшись з сином…

Батька і сина поховали поряд, на кладовищі у рідному селі Дідківці.

Вічна слава Герою!

Герої не вмирають…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь