Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Відбулася робоча нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 05.09.2024 11:35
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Початок навчального року завжди супроводжується великою кількістю організаційних питань. Для пересічних громадян школа – місце, де навчають дітей. Це, звісно ж, так, якщо узагальнити. Але мало хто здогадується, яка титанічна праця вкладається у те, щоб учні отримали якісні знання в безпечному та інклюзивному освітньому середовищі.

На плечі засновника та керівників закладів освіти лягає ряд нагальних проблем, вирішення яких, аж ніяк не зачекає до завтра. Адже мова йде про найцінніше – наших дітей.

Робота закладу освіти нагадує роботу годинника, де одна несправність виведе із ладу увесь механізм. Щоденно засновник та керівники закладів освіти працюють над: організацією здорового і корисного харчування (від підписання договорів на постачання якісних продуктів, вчасного приготування їжі з дотриманням технологічних вимог, до кінцевого результату – смачнючого обіду); контролем над вчасним проходженням медичного огляду працівниками та учнями; безпечним підвезенням учнів до закладів освіти; комфортним і безпечним умовам перебуванням дітей в укриттях; дотриманням протипожежних вимог;  оновленням матеріально-технічної бази закладів освіти; постійним розвитком та підвищенням професійної кваліфікації педагогічних працівників; формуванню внутрішньої системи забезпечення якості освіти, проведенням антибулінгових кампаній тощо. Насправді, цей список можна продовжувати до безкінечності. Адже кожний новий день ставить перед нами нові вимоги і нові виклики.

Розібратися у цих та багатьох інших питаннях керівникам закладів загальної середньої освіти допомагали вчора, 04 вересня, на робочій нараді:

завідувачка Ізяславського відділення Шепетівського районного відділу Державної установи «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Інна Дишкант, провідна фахівчиня відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шепетівського районного управління Олена Смик, інспекторка ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції Альбіна Кішан, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Валентин Артемчук, начальник відділу соціального захисту населення, освіти, культури та спорту Ямпільської селищної ради Володимир Міщук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь