A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Про роботу Державного електронного реєстру об'єктів підвищеної небезпеки

Про роботу Державного електронного реєстру об'єктів підвищеної небезпеки

Починаючи з 7 жовтня 2023 року ідентифікація обʼєкта підвищеної небезпеки проводиться виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки, відповідно до пункту 12 Порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки», за посиланням: http://e.dsns.gov.ua.

10:09 03.10.2023

ЯКІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ НЕОБХІДНО ПОДАТИ НЕПРАЦЮЮЧОМУ ПЕНСІОНЕРУ?

ЯКІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ НЕОБХІДНО ПОДАТИ НЕПРАЦЮЮЧОМУ ПЕНСІОНЕРУ?

Якщо непрацюючий пенсіонер зареєстрований і проживає у житловому приміщенні один, для призначення житлової субсидії він має подати лише заяву та декларацію (за встановленими формами).

16:08 02.10.2023

Товариський футбольний матч у Ланівцях

Товариський футбольний матч у Ланівцях

1 жовтня у місті Ланівці відбувся товариський футбольний матч на підтримку ЗСУ. У спортивному протистоянні зустрілися дві команди: Ямпільська ФК «Патріот» та Лановецька ФК «Цукровик».

13:19 02.10.2023

Привітання селищного голови з Днем Захисника і Захисниці України!

Привітання селищного голови з Днем Захисника і Захисниці України!

Дорогі Захисники та Захисниці України! Не існує таких слів, які змогли б передати увесь масштаб вдячності, що ми відчуваємо. Ви наші герої, наші ангели-захисники, наші заступники! Ви даєте нам надію на мирне, щасливе, благополучне майбутнє і часто ціною власного життя… Та все ж, не дивлячись на умовності, прийміть сьогодні найщиріші привітання! Нехай ніякі незгоди не зламають ваш сталевий дух! Здоров’я вам! Сімейного затишку! Підтримки рідних та близьких! Матеріального благополуччя! Також сьогодні релігійна громада української православної церкви відзначає свято Покрови Пресвятої Богородиці. Тож молимо Небесну Заступницю захищати кожного українського воїна, який боронить рідну землю. Безмежно чекаємо! Непохитно віримо! Обов’язково переможемо! З вдячністю Ямпільський селищний голова                                                                                              Василь КОРДОНЕЦЬ

13:49 01.10.2023

29 вересня - Всесвітній день серця

29 вересня - Всесвітній день серця

Постійна емоційна напруга та стрес характерні для реалій сучасності. Через це може зростати ризик розвитку серцево-судинних захворювань, зокрема, підвищуватись артеріальний тиск та рівень цукру у крові. Крім того, на нервовому ґрунті може відбуватися порушення ритму серця та розвинутись стенокардія, статися інфаркт чи гіпертонічний криз.

10:13 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь