A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Привітання з 95-річчям

Привітання з 95-річчям

14 квітня 2023 року відзначала свій поважний 95-річний ювілей Федюк Ольга Степанівна, жителька с. Дідківці. Від щирого серця прийміть вітання з таким серйозним ювілеєм — 95-річчям! Бажаємо Вам міцного здоров'я, довгих літ щасливого та мирного життя, нехай воно завжди наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Хай здоровими і щасливими зростають Ваші онуки та правнуки під мирним небом рідної землі.

09:07 18.04.2023

Відбувся фестиваль-конкурс української пісні «З джерел народу – з вірою в перемогу»

Відбувся фестиваль-конкурс української пісні «З джерел народу – з вірою в перемогу»

В Ямпільській громаді відбувся фестиваль-конкурс української пісні «З джерел народу – з вірою в перемогу» на базі Ворбіївського сільського клубу, за підтримки Ямпільської селищної ради та Епіцентр Агро.

21:21 30.03.2023

Увага! Погіршення погодних умов 28-30 березня

Увага! Погіршення погодних умов 28-30 березня

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ Про зміну погодних умов по території Хмельницької області 28-30 березня В зв’язку з переміщенням циклону з південного-заходу та пов’язаних з ним активних атмосферних фронтів 28 березня очікується ускладнення погодних умов: вночі та вранці значний дощ з переходом у мокрий сніг, вранці та вдень на дорогах ожеледиця. Впродовж доби пориви вітру 19-24м/с. Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності ( жовтий). 29-30 березня послаблення опадів (переважно у вигляді снігу), на дорогах ожеледиця (вночі 30 березня місцями). Вночі зниження температури повітря до 1-6° морозу, вдень температура повітря становитиме від 1° морозу до 6°. Такі погодні умови можуть призвести до порушення роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, електропостачання та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

15:52 27.03.2023

Пройшли змагання з малюкболу

Пройшли змагання з малюкболу

Сьогодні на базі Ямпільського ліцею пройшли міжшкільні спортивні змагання з малюкболу. Виклик прийняли учні Воробіївської гімназії, Дідковецької гімназії, Ямпільського ліцею та Ямпільської спеціальної школи.

18:55 23.03.2023

Відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів забезпечили аудитори Хмельниччини за січень-лютий 2023 року

Відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів забезпечили аудитори Хмельниччини за січень-лютий 2023 року

За результатами проведення 59 заходів державного фінансового контролю впродовж січня-лютого поточного року працівниками Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму майже 5 млн грн та встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 93,2 млн грн.

11:53 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь