Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації

Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації

ГО «Ла Страда-Україна» - одна з провідних неурядових організацій Україні у сфері захисту прав жінок та дітей. Діяльність організації направлена на забезпечення ґендерної рівності, миробудування, запобігання ґендерно зумовленому насильству, зокрема, домашньому насильству, протидії торгівлі людьми та забезпечення прав дітей, сприяючи впровадженню стандартів прав людини в усіх сферах життя суспільства та держави.

10:40 06.12.2022

Шановні військовослужбовці! Захисники України!

Шановні військовослужбовці! Захисники України!

Щороку, 6 грудня, українці відзначають День Збройних Сил. Для кожного з нас це свято має особливе значення, українці зі зброєю в руках відстоюють своє право на територіальну цілісність та соборність. Кожен свідомий громадянин нашої держави розумом та серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни.

10:15 06.12.2022

1 грудня 2022 р. відзначає 90-річний ювілей Лисенко Михайло Степанович, житель смт Ямпіль

1 грудня 2022 р. відзначає 90-річний ювілей Лисенко Михайло Степанович, житель смт Ямпіль

Від щирого серця ювіляра вітали: Ямпільський селищний голова Василь Кордонець, директор територіального центру КУ «Ямпільський ТУСО» Бричківська Н.А., фахівець соціальної роботи Боденчук Т.В. Теплі слова та подарунок стали свідченням поваги та вдячності ювіляру за його життєвий шлях.

18:19 01.12.2022

Ямпільська громада попрощалася зі захисником України Комаринським Володимиром

Ямпільська громада попрощалася зі захисником України Комаринським Володимиром

Сьогодні, 29 листопада, Ямпільська громада навіки попрощалася зі своїм земляком, відважним сином України Володимиром КОМАРИНСЬКИМ, який під час виконання бойового завдання отримав несумісні з життям поранення під Херсоном та помер у військовому шпиталі.

17:06 29.11.2022

До уваги операторів ринку,  діяльність яких пов’язана із транспортуванням харчових продуктів.

До уваги операторів ринку, діяльність яких пов’язана із транспортуванням харчових продуктів.

Інформуємо, про необхідність наявності санітарного паспорта на транспортний засіб, яким здійснюється перевезення харчових продуктів, що передбачено п. 12.3 «Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» затвердженими наказом Міністерства транспорту України від 14 жовтня 1997 року №363 (зареєстровані в Міністерстві юстиції України 20 лютого 1998 року). Водночас, в п.12.4 цього ж документу зазначено, що водій (експедитор), зайнятий перевезенням харчових продуктів, повинен мати санітарну книжку з результатами медичного огляду. Відповідно до статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено, що оператори ринку, які здійснюють перевезення харчових продуктів забов’язані використовувати чисті транспортні засоби та/або контейнери, утримувати їх у належному стані та забезпечити захист продуктів від забруднення і мати таку конструкцію, що забезпечує результативне чищення та дезінфекцію. Документальним підтвердженням дотримання вимог може слугувати санітарний паспорт на автомобіль, який видаватиметься територіальним органом Держпродспоживслужби відповідно до звернення оператора ринку та на підставі огляду автотранспорту, довідки про санітарну обробку та

18:52 28.11.2022

«Запали свічку» — загальнонаціонально-міжнародна акція до  Дня Пам'яті Жертв Голодоморів

«Запали свічку» — загальнонаціонально-міжнародна акція до Дня Пам'яті Жертв Голодоморів

«Запали свічку» — загальнонаціонально-міжнародна акція, яка відбувається щорічно у День пам'яті жертв Голодомору, тобто у 4-ту суботу листопада. В цьому році акція проходить 26 литсопада.

18:10 25.11.2022

Вшанування пам'яті жертв Голодомору

Вшанування пам'яті жертв Голодомору

25 листопада у Ямпільській громаді відбулися заходи вшанування пам'яті жертв Голодомору. Посадовці та жителі громади зібралися в смт. Ямпіль біля пам'ятного знаку постраждалим від Голодомору 1932-1933 р., щоб запалити свічку пам'яті.

15:58 25.11.2022

Шановні аграрії!

Шановні аграрії!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня працівників сільського господарства! Щиро дякуємо, що в час розв’язаної рф війни, Ви продовжуєте працювати на благо України, наближаючи Перемогу!

05:25 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь