Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Проведено засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

Проведено засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

27 вересня 2019 року проведено засідання постійної комісії Ямпільської селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. На розгляд комісії виносились такі питання: - про внесення змін до структури закладів дошкільної освіти; - про затвердження актів приймання-передачі товарно-матеріальних цінностей із спільної власності територіальних громад Білогірського району (баланс відділу освіти Білогірської районної державної адміністрації) у комунальну власність Ямпільської селищної ради; - про надання грошової допомоги; - про затвердження проектно-кошторисної документації на поточний ремонт доріг; - про внесення змін до селищного бюджету Ямпільської селищної ради на 2019 рік; - розгляд заяв педпрацівників про виплату надбавки за престижність.

12:30 27.09.2019

Грали у міні футбол

Грали у міні футбол

На стадіоні смт Ямпіль відбулася товариська зустріч по міні-футболу, яка присвячена Дню фізичної культури і спорту. Участь у турнірі взяли такі команди: збірна Ямпільської школи-інтернат, збірна смт Ямпіль, збірна смт Білогір’я, збірна смт Білогір’я (молодь).

12:26 17.09.2019

Відбувся освітянський форум

Відбувся освітянський форум

30 серпня 2019 року в актовому залі Ямпільського ліцею відбувся освітянський форум: Розвиток освіти - інвестиції в майбутнє громади. У форумі взяв участь голова Ямпільської селищної ради Василь Микитович Кордонець, директори, завідуючі освітянських закладів та їх заступники, учителі, вихователі, гості. Серпневий форум - це особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов’ю до професії. Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті , що знаменує початок шкільного марафону довжиною в ще один рік. Освітянський форум наповнив святковим настроєм цей день, оселив надію і віру в подальший успіх.

12:37 30.08.2019

Шановні жителі Ямпільської громади!

Шановні жителі Ямпільської громади!

Запрошуємо Вас на урочисте святкування з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, яке відбудеться 23 серпня 20019 року о 14 год. 00 хв. в селищі Ямпіль в приміщенні будинку культури. В програмі: - розміщення книжкової виставки та виставки декоративно-прикладного мистецтва - святкові урочистості «Ти будеш Україно! Україно щастя і добра».

09:22 21.08.2019

Перевірка готовності закладів освіти Ямпільської селищної ради до нового 2019-2020 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період

Перевірка готовності закладів освіти Ямпільської селищної ради до нового 2019-2020 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період

Комісія з питань перевірки готовності закладів освіти Ямпільського ОТГ до початку нового навчального року 16 серпня 2019 року здійснила об'їзд шкіл та дитячих садочків. Усі навчальні та виховні заклади продемонстрували належну готовність до початку навчального року. Комісія встановила, що всі навчальні заклади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам та нормам протипожежної безпеки. Мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році. Об'їзд було проведено на чолі з головою Ямпільської селищної ради Василем Кордонцем спільно з:

14:19 16.08.2019

Інформаційна політика як складова успіху громади

Інформаційна політика як складова успіху громади

16 серпня 2019 року начальник відділу ЦНАП Ямпільської селищної ради Олександр Кравець взяв участь у семінарі «Інформаційна політика як складова успіху громади» в рамках проекту U-LEAD з Європою “Підтримка реформи децентралізації в Україні”, який проводився в залі засідань Білогірської селищної ради. Семінар проводила Алла Собко - радник з комунікації Хмельницького відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».

10:16 16.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь