Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

СУЧАСНИЙ ТЕРОРИЗМ ТА ЯКІ ЙОГО ПРОЯВИ

СУЧАСНИЙ ТЕРОРИЗМ ТА ЯКІ ЙОГО ПРОЯВИ

       У сучасних умовах тероризм постійно трансформується, активно використовуючи нові форми і методи протиправних дій. Сьогодні він представлений не лише бойовиками-одинаками, але й організованими співтовариствами з надзвичайно потужним оснащенням і великими економічними можливостями. Варто зазначити, що основною метою тероризму завжди була дестабілізація державних режимів, формування в населення стурбованості через свою беззахисність перед насильством, зміна державної влади в державі й здійснення інших політичних, національних чи релігійних сподівань.      Сучасний тероризм охопив не лише сушу, але морський і повітряний простір України. Терористи практично не обмежені простором, застосовують силу і розміщують логістику в неконтрольованих потоках сучасного суспільства. Це дає змогу організованим терористичним угрупованням бути мобільними та дієздатними.       Слід зазначити, що Україна вдосконалює методи з вирішення проблеми тероризму використовуючи досвід інших країн, зокрема шляхом: -Посилення міжнародної взаємодії і обміну інформацією між країнами з питань боротьби з тероризмом -Посилення взаємодії та обміну інформацією з питань протидії тероризму між уповноваженими органами на національному рівні. -Посилення профілактики тероризму, у т.ч. протидія радикалізації. -Використання державними органами нових технологій боротьби з тероризмом. -Посилення боротьби з фінансуванням тероризму. -Посилення контролю за міграційними процесами. -Вдосконалення національного законодавства з питань протидії тероризму, надання додаткових повноважень правоохоронним органам і спеціальним службам.

10:37 01.10.2020

Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області повідомляє

Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області повідомляє

19.08.2020 року заплановано проведення земельних аукціонів з продажу прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди які пропонуються до продажу на земельних торгах. На аукціон виставлено 4 земельні ділянки на території Білогірької ОТГ, Йосиповецької та Великоборовицької сільських рад.

10:38 11.08.2020

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Ямпільською селищною радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад: спеціаліст І категорії відділу економічного розвитку, інвестицій, регуляторної діяльності та земельних відносин, директор «Школи мистецтв» Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області.

15:08 10.06.2020

Покрокова інструкція щодо отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину

Покрокова інструкція щодо отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину

Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 306.

10:32 07.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь