A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

Новини

Наша громада у 2021 році зросла на 50 жителів

Відділ соціального захисту населення, освіти, культури та спорту Ямпільської селищної ради забезпечує ведення та постійне оновлення реєстру даних про дітей, які проживають чи перебувають в межах нашої громади.

09:55:31 26.01.2022

Підключення закладів дошкільної освіти до швидкісного Інтернету

Сьогодні важко уявити людство без Інтернету. Він непомітно увійшов у наші домівки, як допоміжний засіб спілкування та пошуку інформації, і вкоренився настільки сильно, що став частиною нашого життя. Та якщо для пересічного громадянина Інтернет залишається інформаційним джерелом, то для педагогів – це нагальна потреба.

10:35:10 20.01.2022

Подяка вихователю-методисту Ямпільського закладу дошкільної освіти «Росинка» Красножоній О.О.

Перший проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  Гіджеліцький Ігор, висловлює подяку Красножоній Олесі, вихователю-методисту Ямпільського закладу дошкільної освіти «Росинка»,  з нагоди організації та проведення семінару-практикуму для директорів інклюзивно-ресурсних центрів, директорів та педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Організація діяльності команди психолого-педагогічного супроводу в умовах інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти».

15:48:09 19.01.2022

Телевізійний фестиваль дитячої пісні «СВІТЛЯЧОК»

Увага! Увага! Увага! Дитячий телеканал «Малятко TV» шукає солістів, вокальні та вокально-хореграфічні колективи, які виконують українські пісні. Для створення виняткового телевізійного проєкту – фестиваль дитячої пісні «СВІТЛЯЧОК».

09:32:34 18.01.2022

Інклюзивна група В’язовецького закладу дошкільної освіти «Джерельце»

    Метою інклюзивної освіти є забезпечення права кожної дитини на якісну освіту з урахуванням її творчих, фізичних та розумових здібностей. А наша мета – це захист інтересів та прав дітей, які народилися чи проживають на території Ямпільської селищної ради.

10:43:03 17.01.2022

Вітаємо переможців конкурсу обласної педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування»

Щорічно педагогічні працівники Хмельниччини мають змогу взяти участь у конкурсі обласної педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування».

08:57:19 17.01.2022

«Matific» - платформа для вивчення математики від освітніх експертів

Якщо ви вчитель, який шукає нові підходи до вивчення математики. Батько, якому важливо, щоб дитина проводила час за гаджетами з користю. Чи учень, який хоче цікаво і весело покращити свій рівень знань. Тоді пропонуємо скористатися  можливістю безкоштовного доступу до всього електронного продукту, що розміщено на математичній платформі Matifik (терміном на 12 місяців) https://www.matific.com/ua.

13:08:46 14.01.2022

Семінар для закладів загальної середньої освіти

10 січня 2022 р. у приміщенні Ямпільської селищної ради відбувся семінар для закладів загальної середньої освіти у яких організовано інклюзивне навчання. Провели даний захід наші колеги та багаторічні партнери – Білогірський інклюзивно-ресурсний центр.

15:36:27 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь