Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: Генеральний план смт. Ямпіль Ямпільської селищної ради Білогірського  району Хмельницької області. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Ямпільська селищна рада Білогірського  району Хмельницької області. Передбачувана процедура громадського обговорення: а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Розділу "Охорона навколишнього природного середовища" (звіт зі стратегічної екологічної оцінки) та проекту Генерального плану  смт. Ямпіль Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 25 березня 2020 року на сайті Ямпільської селищної ради (https://yampilsr.gov.ua/) та триватиме до 25 квітня 2020 р.

06:58 25.03.2020

Поліцейський офіцер громади

Поліцейський офіцер громади

12 березня 2020 року на Майдані Незалежності обласного центру пройшла урочиста церемонія вручення поліцейських автомобілів громадам Хмельницької області.Наша Ямпільська громада отримала сертифікат, ключі та сучасний автомобіль "Renault Duster", укомплектований всім, що може знадабитися працівнику поліції в процесі роботи. Отож завдяки участі в проєкті "Поліцейський офіцер громади" та виконанні всіх умов підписаного Меморандуму маємо  свого поліцейського офіцера, який успішно пройшов навчання та стажування, це - Палига Олег Валерійович. Крім нового автомобіля поліцейський отримав спорядження, зброю та інші речі, необхідні для виконання службових повноважень. надіємось на плідну співпрацю та забезпечення законності та правопорядку на території нашої громади.

17:04 12.03.2020

скликання сесії

скликання сесії

27 лютого 2020 року о 14 год. в приміщенні селищної ради відбудеться засідання сесії селищної ради з порядком денним:

08:32 24.02.2020

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повна назва документа державного планування: Генеральний план  смт. Ямпіль Ямпільської селищної ради Білогірського району Хмельницької області. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Ямпільська селищна рада Білогірського району Хмельницької області. Передбачувана процедура громадського обговорення: а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки генерального плану смт. Ямпіль розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 3 лютого 2020 року на сайті Ямпільської селищної ради (https://yampilsr.gov.ua/) та триватиме 15 днів.

15:00 03.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь