A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради

1 серпня 2019 року під головуванням селищного голови Василя Кордонця відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради. На засіданні виконкому розглядались наступні питання: - про розгляд листа заступника голови Хмельницької ОДА С. Павлишиної; - про схвалення Статутів закладів освіти; - про дороги; - про виконання делегованих повноважень виконавчого комітету Ямпільської селищної ради в І півріччі 2019 року; - про роботу із зверненнями громадян в І півріччі 2019 року; - про виконання плану роботи Ямпільської селищної ради та її виконавчого комітету за І півріччя 2019 року та затвердження плану роботи Ямпільської селищної ради та її виконавчого комітету на ІІ півріччя 2019 р. - про міри збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Ямпільської селищної ради; - про надання дозволу на проведення психіатричного огляду та надання амбулаторно-психіатричної допомоги. По даних питаннях були прийняті відповідні рішення та дані вказівки профільним службам щодо їх виконання.

16:12 01.08.2019

Будьте обережні !!!

Будьте обережні !!!

Сьогодні з робочим візитом Ямпільську селищну раду відвідала головний спеціаліст відділу карантину рослин Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Свіровська Людмила Борисівна. Л. Свіровська наголосила на проблемі зростання на території селищної ради таких отруних рослин як амброзія полинолиста та борщівник Сосновського. Вони належать до карантинних бур’янів, які завдають великої шкоди не лише сільському господарству, але й здоров’ю людини. Селищний голова Василь Кордонець запевнив Людмилу Борисівну, що будуть прийняті всі можливі заходи у боротьбі зі шкідниками.

15:09 01.08.2019

Проведено командно–штабне навчання Білогірської районної ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ

Проведено командно–штабне навчання Білогірської районної ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ

Відповідно до розпорядження голови Хмельницької ОДА від 4 липня 2019 року № 408/2019-р «Про проведення командно-штабного навчання з органами управління та силами цивільного захисту Білогірської районної ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ Хмельницької області» під керівництвом начальника управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької облдержадміністрації Юрія Кореви 31 липня та 1 серпня 2019 року проведено командно–штабне навчання Білогірської районної ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ Хмельницької області на тему: «Дії органів управління, сил та засобів цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного характеру». Юрій Миколайович спільно з представниками Білогірської РДА перевірили роботу комісії по евакуації Ямпільської селищної ради, голова комісії – Рудь Валерій Анатолійович, заступник Ямпільського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.

15:00 01.08.2019

Проведено черговий тренінг по програмі «U-LEAD з Європою»

Проведено черговий тренінг по програмі «U-LEAD з Європою»

30-31 липня 2019 року в приміщенні Ямпільської селищної ради було проведено черговий тренінг з питань: - реєстрації місця проживання фізичних осіб, - адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення, - реєстрації нерухомого майна, - реєстрації суб’єктів господарювання: юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. по програмі «U-LEAD з Європою». Тренінг проводила Тетяна Книш – перший заступник директора департаменту "Центр надання адміністративних послуг" Луцької міської ради Волинської області. Під час навчання Тетяна Володимирівна в повному обсязі розкрила суть вищезазначених питань. З допомогою мультимедійного проектора та професійно підготовленої презентації учасниками зібрання всебічно засвоєно поданий матеріал. На заході панувала чудова атмосфера та робочий настрій, відбувалися цікаві дискусії та жваве обговорення виникаючих питань. Також Т. Книш розповіла чим живе ЦНАП у місті Луцьк, які новації застосовують у роботі, поділилася досвідом проведення різноманітних заходів та участю у міжнародних делегаціях.

14:45 31.07.2019

Проведено навчання на тему «Покращення надання адміністративних послуг для населення» по програмі «U-LEAD з Європою»

Проведено навчання на тему «Покращення надання адміністративних послуг для населення» по програмі «U-LEAD з Європою»

17-18 липня 2019 року в приміщенні Ямпільської селищної ради було проведено навчання на тему «Покращення надання адміністративних послуг для населення» по програмі «U-LEAD з Європою». Тренінг проводив Анатолій Ковтонюк – радник з питань муніципальних послуг Сумського центру розвитку місцевого самоврядування. Навчання було цікаве та змістовне, досконально розглянуті питання ролі органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, адміністративні послуги: належна організація та порядок надання, типові проблеми. Учасники навчання отримали нові знання та навчилися застосовувати їх на практиці.

14:42 22.07.2019

Проведено робочу нараду з питань виконання протиаварійних реставраційних робіт по Аріанській вежі-каплиці с. Тихомель

Проведено робочу нараду з питань виконання протиаварійних реставраційних робіт по Аріанській вежі-каплиці с. Тихомель

9 червня 2019 року Ямпільський селищний голова Василь Кордонець провів робочу нараду з питань виконання протиаварійних реставраційних робіт по Аріанській вежі-каплиці с. Тихомель. В нараді взяли участь депутат Хмельницької обласної ради Віталій Олуйко, депутат Ямпільської селищної ради Ігор Шевчук, директор ПП «Консалтинг сервіс», експерт з оцінки майна Ірина Забєліна. Було розглянуто та взято в роботу питання грошової оцінки об’єкта архітектурної спадщини Аріанська вежа-каплиця.

14:40 11.07.2019

Розпочались підготовчі роботи по ремонту моста

Розпочались підготовчі роботи по ремонту моста

9 червня 2019 року голова Ямпільської селищної ради Василь Кордонець зустрівся з представниками ТзОВ «Науково-виробниче підприємство «Тріада»», які будуть виконувати передпроектні роботи з обстеження автомобільного моста через р. Горинь в районі смт. Ямпіль Білогірського району Хмельницької області. Василь Микитович зауважив, що міст має велике значення в житті усієї Ямпільської громади. Ним користуються не тільки жителі Ямполя, Дідковець, Норилова а й навколишніх сіл, адже це значно скорочує шлях до смт Ямпіль та смт Білогір’я, дає змогу швидше та оперативніше вирішувати всілякі питання життя громади. Випас худоби, сінокоси, городи – все це знаходиться по обидва боки р.Горинь, а місток дає змогу здешевити та прискорити збирання врожаю, перевозити вантажі. Перед початком роботи безпосередньо на об’єкті заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валерій Рудь розповів спеціалістам ТзОВ «НВП «Тріада»» технічні подробиці будівництва моста, вказав на незадовільний стан його опор. Заступник директора ТзОВ «НВП «Тріада»» Максим Коваль після поверхневого огляду плит проїзної частини та несучих опор доповів, що міст знаходиться в аварійному стані та потребує негайного ремонту. Але остаточний висновок буде тільки після аналізу результатів обстеження та видачі спеціального звіту з обстеження.

14:31 10.07.2019

Відбулось засідання восьмої сесії Ямпільської селищної ради VII скликання

Відбулось засідання восьмої сесії Ямпільської селищної ради VII скликання

1 липня 2019 року під головуванням селищного голови Кордонця В.М. відбулось засідання восьмої сесії Ямпільської селищної ради VII скликання. На засідання сесії виносились слідуючі питання: - затвердження Генеральних планів смт Ямпіль, с.Лепесівка Білогірського району Хмельницької області - прийняття земельних діялнок сільськогосподарського призначення з державної власності в комунальну власність. За результатами розгляд питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

09:37 08.07.2019

Проведено засідання постійної комісії Ямпільської селищної ради

Проведено засідання постійної комісії Ямпільської селищної ради

26 червня 2019 року о 10.00 год проведено засідання постійної комісії Ямпільської селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. На розгляд комісії виносились питання встановлення ставок і пільг із сплати місцевих податків та зборів на 2020 рік, внесення змін до селищного бюджету, затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт огорожі та прибудинкової території за адресою вул. Чернавіна, 52А, смт Ямпіль Білогірського району Хмельницької області.

11:21 26.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь