Ямпільська громада
Шепетівський район Хмельницька область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Народний депутат України Олена Копанчук.

Народний депутат України Олена Копанчук.

        Шановні жителі громади.       25.05.2021 р. О 10 годині в приміщенні Ямпільської селищної ради відбудеться зустріч з Народним депутатом України Оленою Копанчук.

17:56 24.05.2021

Святкування Дня Перемоги

Святкування Дня Перемоги

 З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам'яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни було проведено ряд заходів приурочених Дню пам'яті та примирення і 76- річниці перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. У всіх загальноосвітніх навчальних закладах ОТГ проведені заходи - уроки пам'яті, покладання квітів до обелісків. У сільських бібліотеках громади організовані книжкові виставки присвячені перемозі над нацизмом у Другій світовій війні, ролі та внеску Українського народу у Другій світовій війні.

15:31 10.05.2021

Опитування щодо якості підручників та навчальних посібників для Нової української школи

Опитування щодо якості підручників та навчальних посібників для Нової української школи

Опитування щодо якості підручників та навчальних посібників для Нової української школи Державна служба якості освіти України у строк з 30 квітня по 09 травня 2021 року проводить онлайн-опитування учасників освітнього процесу щодо якості підручників та навчальних посібників для Нової української школи (1–3-ті класи).

11:28 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь